Δήμος Κομοτηνής | Νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Την ενέργεια συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης.
ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της “Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης” ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (Ε.Ε.Ε., τέως Κ.Ε.Α.) οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: νωπό κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο), γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, τυρί φέτα, πορτοκάλια, μήλα, ρύζι, φασόλια, φακές, ζάχαρη, τοματοπολτό,  υγρό σαπούνι χεριών, σαμπουάν και βρεφικά είδη (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη και κρέμα ρυζάλευρο).    

Δήμος Κομοτηνής | Νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Το σημείο διανομής είναι το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι, τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Δήμος Κομοτηνής | Νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν Δελτίο Ταυτότητας και Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Μαρωνείας-Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου, θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood