Δήμος Κομοτηνής | Ξεκινά το “έργο-μαμούθ” της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων

Γ. Γκαράνης: "Μαζί με τις παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε μεγάλα και εμβληματικά έργα".
05dbc44d-screenshot-835

Υπογράφηκε σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2024, στο Δημαρχείο Κομοτηνής από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη και τον Αντώνιο Σιδέρη, εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, με την επωνυμία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ – ΚΑΖΑΝΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ», παρουσία του Αντιδημάρχου, Δημήτριου Καρασταύρου και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου, το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων».

Δήμος Κομοτηνής | Ξεκινά το "έργο-μαμούθ" της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων

Το έργο έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για την πλήρη αναμόρφωση της περιοχής, με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του διατιθέμενου χώρου, καθώς και την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή του. Κεντρική ιδέα του έργου είναι αυτός ο πολυλειτουργικός πυρήνας να ανοίξει προς όλους του πολίτες και ο περιβάλλων του χώρος να αποτελέσει κέντρο διαφόρων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ κι έχει ως ορίζοντα ολοκλήρωσης τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες.  

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα άλλο ένα σπουδαίο έργο, που αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών στον αστικό πυρήνα της πόλης μας. Μαζί με τις παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε μεγάλα κι εμβληματικά έργα, που θα αλλάξουν θεαματικά τη φυσιογνωμία του ιστορικού μας κέντρου. Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε κι επιτυγχάνουμε με τη συστηματική δουλειά μας την ένταξη και χρηματοδότηση έργων που θα ομορφύνουν τον Δήμο μας και θα του προσδώσουν την ταυτότητα ενός τόπου προορισμού, με ιστορία και πολιτισμό ξεχωριστό».  

Δήμος Κομοτηνής | Ξεκινά το "έργο-μαμούθ" της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων Δήμος Κομοτηνής | Ξεκινά το "έργο-μαμούθ" της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood