Η δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης Followgreen κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι για τους χρήστες της, με κληρώσεις δώρων.

H επιβράβευση δηλαδή των χρηστών για την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα ανακύκλωσης μέσω του εκπαιδευτικού υλικού σε άρθρα/βίντεο/κουίζ και Green Missions, συνεχίζεται με νέο και πιο ευχάριστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες αποκτούν δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων εξαργυρώνοντας πόντους επιβράβευσης τους οποίους θα έχουν ήδη συγκεντρώσει από το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται ανά δέκα ημέρες και η ανάδειξη του νικητή/τριας θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Μπείτε τώρα στο παιχνίδι της Ανακύκλωσης, κερδίστε πόντους και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του δεκαημέρου: Followgreen.gr/komotini/offer.

Το Followgreen θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα/βίντεο/κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι.