[VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή

Επαφές του βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου στις Σάπες με πολίτες, επαγγελματίες, δημοτικούς υπαλλήλους και τον δήμαρχο.
Screenshot_423

Ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου είχε συνάντηση εργασίας σε εγκάρδιο κλίμα με τον δήμαρχο Μαρωνείας–Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο στην οποία συζητήθηκαν τα σημαντικά θέματα μιας περιοχής εγκαταλελειμμένης από την Πολιτεία.

Ιδιαίτερα τα τελευταία αυτά χρόνια με την ενεργειακή κρίση, επιδεινώθηκαν τα προβλήματα με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, την κερδοσκοπία που ανέχεται η σημερινή κυβέρνηση.

Με την πλειοψηφία της κοινωνίας στις Σάπες να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, όπως και ο επαγγελματικός κόσμος αλλά και οι νέοι άνθρωποι που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν από την περιοχή.

Ο βουλευτής αφού άκουσε τον δήμαρχο για την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών της περιοχής, τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και το θέμα της εξόρυξης χρυσού στη Θράκη, τόνισε με ένφαση: «Αξιοποίησα κάθε δυνατότητα που μου έδινε η θέση μου στη Βουλή για να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου, των κτηνοτροφών, των  επαγγελματιών, των ποντίων αδελφών μας. Αναδείχθηκαν στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα θέματα όπως η κατασκευή των δικτύων διανομής νερού στο φράγμα Ιασίου, η υποστελέχωση των υπηρεσιών της περιοχής, η λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και το θέμα της εξόρυξης χρυσού στη Θράκη. Αιτήματα για την στελέχωση κρίσιμων δομών της περιοχής, όπως οι υπηρεσίες του Δήμου, το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, δομές κρίσιμες για τις Σάπες και την ευρύτερη περιοχή. Σήμερα με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι είναι ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή. Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα με μια αρχή: «πάνω από όλα ο τόπος μας». Έτσι θα πορευτώ και το επόμενο διάστημα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και με σεβασμό στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και οι πολίτες των Σαπών».

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την ουσιαστική συζήτηση και τη συνεργασία, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Δήμου και συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους, και στη συνέχεια την αγορά των Σαπών και το παζάρι, όπου επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, παλιννοστούντες, του εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτησή τους για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια που ροκανίζει τα εισοδήματά τους και δεν αντιμετωπίζεται με αναιμικά μέτρα όπως το market pass, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη και απαξίωση της περιοχής από την σημερινή κυβέρνηση.

Ο βουλευτής στις επαφές του με τους πολίτες τόνισε ότι μία νέα προοδευτική κυβέρνηση θα θέσει ως άμεση προτεραιότητα την επούλωση των βαθιών πληγών που προκάλεσαν οι πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ στην περιοχή των Σαπών και τους πολίτες, που αξίζουν καλύτερες μέρες.

[VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή [VID] Δημήτρης Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα και των Σαπών στη Βουλή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood