Δημήτρης Καρασταύρου: “Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έπραξε ως όφειλε”

"Κατώτερη των περιστάσεων η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στη σημερινή επίσκεψή της στην Κομοτηνή. Η ιδιότητά της ως Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, με την οποία ήρθε σήμερα εδώ, δεν της επιτρέπει να προγραμματίζει τις συναντήσεις της με μικροκομματικά ή άλλα κριτήρια και να μην επισκέπτεται τον μεγαλύτερο - μητροπολιτικό Δήμο της Ροδόπης".
7e8e1991-img_20200107_120832

“Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έπραξε ως όφειλε, όσο κι αν κάποιοι, λησμονώντας τον δικό τους ρόλο, έσπευσαν να τον κατακρίνουν, αντί να τον συγχαρούν”.

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού και Χωροταξικού Σχεδιασμού του Δήμου Κομοτηνής, Δημήτρης Καρασταύρου, αναφορικά με τη διαμαρτυρία του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και την αποχώρησή του από τη σύσκεψη υπό την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη Ντόρα Μπακογιάννη (δείτε εδώ και εδώ).
Συγκεκριμένα ο κ. Καρασταύρου, αναφέρει:
“Κατώτερη των περιστάσεων η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στη σημερινή επίσκεψή της στην Κομοτηνή. Η ιδιότητά της ως Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, με την οποία ήρθε σήμερα εδώ, δεν της επιτρέπει να προγραμματίζει τις συναντήσεις της με μικροκομματικά ή άλλα κριτήρια και να μην επισκέπτεται τον μεγαλύτερο – μητροπολιτικό Δήμο της Ροδόπης.
Προσπάθησε να αιτιολογηθεί επικαλούμενη μέχρι και τον κορωνοϊό, που μάλλον «κολλάει» μέσα στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής. Ασχολίαστη η άρνησή της να δημιουργηθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κατάθεση προτάσεων, μάλλον ξεχνά ότι βρισκόμαστε στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης.
Η στάση του Δημάρχου Κομοτηνής ήταν επιβεβλημένη και δικαιώθηκε από την συμπαράσταση των συμπολιτών μας όπως αυτή ήδη εκφράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Για μας στον Δήμο Κομοτηνής η άσκηση πολιτικής και ο σχεδιασμός της ανάπτυξης του τόπου μας δεν μπορεί να ασκείται και δεν ασκείται με “ζήλιες και κατεβασμένα μούτρα”, αλλά με πρόγραμμα, θέσεις, στοχευμένες προτάσεις, έργα και δουλειά.
Γι’ αυτό δεν σιωπούμε όταν κάποιοι επιδιώκουν να μειώσουν τον ρόλο του Δήμου Κομοτηνής. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έπραξε ως όφειλε, όσο κι αν κάποιοι, λησμονώντας τον δικό τους ρόλο, έσπευσαν να τον κατακρίνουν, αντί να τον συγχαρούν”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood