Μερικά 24ωρα πριν από την κάλπη, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Τσιμπιρίδου, με το συνδυασμό «Σύμπραξη Προοπτικής», μιλά στο inkomotini.news για την απόφασή της να συμμετάσχει ενεργά στα κοινά της πόλης, επισημαίνει την “ανάγκη για αλλαγή στη διοίκηση του δήμου”, και δηλώνει αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

a00188c1 tsimpiridou 2

  • Κυρία Τσιμπιρίδου, πρώτη φορά υποψήφια. Γιατί αποφασίσατε τώρα, αυτό το βήμα;

c04f85c2 tsimpiridou 3Ναι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η απόφασή μου ήρθε ύστερα από πολλή σκέψη, γιατί συναισθάνθηκα από την αρχή το φορτίο ευθύνης που συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή. Πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να μετουσιώσω σε πράξη, όλη την εμπειρία που αποκόμισα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την ενασχόλησή μου, έστω και έμμεσα, με την πολιτική. Ναι, θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω.

  • Γιατί με την  Σύμπραξη Προοπτικής;

Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά πιστεύω στους ανθρώπους. Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Αντώνης Γραβάνης είναι ένας νέος, ικανός άνθρωπος, με ρεαλιστικό σχέδιο που θα καταφέρει με την βοήθεια όλων, των συνεργατών και των συνδημοτών του να αλλάξει σελίδα στο Δήμο Κομοτηνής. Να κάνει τον Δήμο μας Πρωταγωνιστή στα νέα δεδομένα της σύγχρονης απαιτητικής εποχής μας.

 

  • Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

6a4f8dac tsimpiridou 5Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά… Μόνον πολλή δουλειά, μεράκι, και φυσικά με τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων – συνεργασία χωρίς τη σκιά της συναλλαγής, αλλά με λόγο και θέση συγκεκριμένη. Αυτός είναι ο τρόπος για να καταφέρουμε να δώσουμε νέα πνοή σε έναν στάσιμο, φοβικό και με εικόνες εγκατάλειψης τόπο.

 

  • Σας φοβίζει κάτι σε όλη αυτή την διαδικασία;

Αν εννοείτε, προσωπικά, δε σας κρύβω ότι στην αρχή ένιωθα λίγο σαν…πρωτάκι. Όμως, συμμετέχοντας στον προεκλογικό αγώνα, στις επισκέψεις μας με το συνδυασμό στους οικισμούς, αλλά και τις συναντήσεις μου με τον κόσμο κατάλαβα την ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας για αλλαγή, για μια νέα αρχή. Κι αυτή η ανάγκη έδωσε και σε μένα δύναμη και αποφασιστικότητα να συνεχίσω μαζί με τον Αντώνη και τη «Σύμπραξη Προοπτικής», γιατί ξέρω πόσα πολλά μπορούμε να επιτύχουμε, στο δήμο Κομοτηνής. Και θα τα πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα, διότι οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού μας απηχούν την πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

8ae93e12 tsimpiridou 1