Με ένα λιτό σημείωμα η Δήμητρα Τσιμπιρίδου, που κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Σύμπραξη Προοπτικής” με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να λάβει αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Δεν ξέρω αν είμαι σημαντική, δεν ξέρω αν είμαι καν καλή… Αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι δεν είχα άλλη επιλογή… Η απόφαση ήταν μονόδρομος…

gravanis tsimpiridouΌταν ένας πολύ δικός σου άνθρωπος, ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκες με επιτυχία, έδωσες μάχες δύσκολες, ένιωσες κοινές αγωνίες και συγκινήσεις, ένας ικανός νέος άνθρωπος με όραμα, με όνειρα, αισιοδοξία και ελπίδα για το καλύτερο, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να χαράξει τη δική του πορεία μέσα από τα δικά του μάτια και σου ζητά να είσαι συνοδοιπόρος σε αυτό το δρόμο, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, όχι εύκολη απόφαση, με ρίσκο, από κάθε άποψη. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν είναι ο Αντώνης Γραβάνης που αποφάσισε να κάνει το όραμά του γι’αυτήν την πόλη πραγματικότητα και ανακοίνωσε τη υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο λόγος που αποφάσισα να είμαι συμμέτοχος στην προσπάθειά του, γιατί πέραν των υπολοίπων, είναι ένας πολύ καλός φίλος.

Έτσι, με περισσή ταπεινότητα αποφάσισα να βοηθήσω στην δύσκολη αυτή μάχη, μέσα από την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη. Εκ των προτέρων ευχαριστώ όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς μου και ενθάρρυναν την επιλογή μου, δίνοντας την θετική αύρα τους. Η μάχη ξεκίνησε και συνεχίζεται… Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την Κομοτηνή μια πόλη που θα αγαπά τους δημότες της και τους επισκέπτες της και θα την αγαπούν και όλοι αυτοί. Πάμε να ζωντανέψουμε ξανά τους οικισμούς και τα χωριά του Δήμου μας. Με εκτίμηση και με την υπόσχεση ότι όπως έκανα μέχρι τώρα, έτσι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι διακριτικά και χωρίς κουραστικές και άνευ σημασίας ανακοινώσεις.

Δήμητρα Τσιμπιρίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Προοπτικής» και επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη”.