Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν: Ο Παίκτης

Μέχρι να καταλάβουν όλοι τι παιχνίδι τους παίζει και να προσπαθήσουν να μάθουν να παίζουν σωστά και αυτοί, ο ίδιος έχει προχωρήσει στην επόμενη παρτίδα και αλλάζει το παιχνίδι εις βάρος τους...
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΠΑΙΚΤΗΣ
  • Μέχρι να καταλάβουν όλοι τι παιχνίδι τους παίζει και να προσπαθήσουν να μάθουν να παίζουν σωστά και αυτοί, ο ίδιος έχει προχωρήσει στην επόμενη παρτίδα και αλλάζει το παιχνίδι εις βάρος τους…

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πολιτικό πρόσωπο. Ξεκίνησε από δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου, ανέβηκε επίπεδο όταν εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος του πολιτικού πατέρα του, αείμνηστου πρώην Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Γιώργου Παυλίδη, και όλοι έλεγαν πως η επόμενή του κίνηση θα ήταν να βρεθεί στην Βουλή. Μετά τον αδόκητο χαμό του Γ. Παυλίδη, όμως, ξεκίνησε να κάνει διακοπές το κινητό τηλέφωνο και γρήγορα βρέθηκε εκτός παράταξης ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, ενώ οι φιλοδοξίες του για τη Βουλή χάθηκαν στην πορεία όταν υψώθηκε μπροστά του το…”σινικό τείχος Ευριπίδης Στυλιανίδης”. Κάπου εκεί λοιπόν, κατάλαβε, πως “καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη”, και επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, στο όμορφο χωριό του Ιάσμου.

Με το που επικράτησε των άλλων δύο αντιπάλων του, σχετικά εύκολα, ξέσπασε αναταραχή εναντίον του καθώς στο όμορφο επαρχιακό χωριό όλοι είχαν μάθει να κάνουν τη δουλειά τους και να μη μιλάνε. Οι αντίπαλοί του χρησιμοποίησαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να επιβάλουν την ακυβερνησία στη διοίκηση του Δήμου Ιάσμου, αλλά και για να ταπεινώσουν και να συκοφαντήσουν τον νέο Δήμαρχο που προφανώς ήταν εκτός της “παρέας”. Για τον σκοπό αυτό επιστράτευσαν ακροδεξιές ιστοσελίδες από όλη την Ελλάδα που με χυδαία και ρατσιστικά δημοσιεύματα προσπαθούσαν να τον εκθέσουν πανελλαδικά ως “πράκτορα του προξενείου”. Μάλιστα, ο ίδιος ο Δήμαρχος, είχε στείλει δημόσια ανακοίνωση πως κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε τέσσερα άτομα, διαχειριστές και συντάκτες ακροδεξιών ιστοσελίδων – ένα από Κομοτηνή, δύο από Ξάνθη και ένα από Αθήνα.

Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν: Ο ΠαίκτηςΚαι φτάνουμε στο σήμερα. Σήμερα, λοιπόν, οι δύο αντίπαλες παρατάξεις βρίσκονται ημιδιαλυμένες, σε σημείο που ο Οντέρ Μουμίν, μεταξύ σοβαρού και αστείου να τις καλεί να ενσωματωθούν στη δικιά του, ενώ ο ίδιος έχει επικρατήσει στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας κάνοντας τον Δήμο Ιάσμου γνωστό παντού, αναγνωριζόμενος ακόμη κι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξία του. Όσο για τις περίφημες ακραίες κόντρες του, αυτά φαίνεται να τα αφήνει στην άκρη προς όφελος της μελλοντικής πολιτικής πορείας του, καθώς κατάφερε να θέσει εκτός, Αμούτζα και Καδή, οι οποίοι πλήρως ηττημένοι από τον νεότερο και ισχυρότερο αντίπαλό τους, δήλωσαν υποταγή, ενώ δήλωσε και πως ανακαλεί και τις μηνύσεις και αγωγές που είχε υποβάλει κατά ακροδεξιών δημοσιογράφων και αντιπάλων δημοτικών συμβούλων και άλλων αιρετών του Δήμου, μη δίνοντας συνέχεια στις μικρές και ασήμαντες αυτές υποθέσεις, κοιτώντας το δάσος και όχι το δέντρο.

Βεβαίως, όλα αυτά, με ανταλλάγματα, καθώς πλέον οι Ελληνάρες ακροδεξιοί δημοσιογράφοι, μετά την απόσυρση των μηνύσεων, μπήκαν στο τσεπάκι (στην κωλότσεπη) του Δημάρχου και πλέον τον λιβανίζουν μέρα-νύχτα, ενώ και οι πολιτικοί αντίπαλοί του πλέον έχουν σιωπήσει και αποδεχτεί πως θα τον έχουν Δήμαρχο για ακόμη μία θητεία – τουλάχιστον.

Μετά, ποιος ξέρει; Ίσως τον δούμε και…Υπουργό εξωτερικών, απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας…

πηγή: komosapiens.com

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood