Δήλωση-καταπέλτης Ματούλας Χατζημιχαήλ κατά Τοψίδη: “Με χτύπησε και με εξύβρισε απρόκλητα και χυδαιότατα”

Με δήλωσή της μέσω του  δικηγόρου της Νίκου Χρηστάκη, η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, αναφέρει όσα έγιναν σε βάρος της από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ, Χριστόδουλο Τοψίδη.
ΤΟΨΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

Με δήλωσή της μέσω του  δικηγόρου της Νίκου Χρηστάκη, η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, αναφέρει όσα έγιναν σε βάρος της από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ, Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η κ. Χατζημιχαήλ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ότι δεν άσκησε σωματική βία εναντίον της και οτι απλά λογομάχησαν, ξεκαθαρίζοντας ότι αρχικώς υπήρξε θύμα απρόκλητης και αδικαιολόγητης, χυδαιότατης εξύβρισης εκ μέρους του, και οτι εν συνεχεία τη χτύπησε προκαλώντας της σωματική βλάβη. 

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Χατζημιχαήλ δια μέσου του νομικού εκπροσώπου της Νίκου Χρηστάκη:

“Έχουν γίνει δηλώσεις του κ. Τοψίδη Χριστόδουλου σε τοπικά ΜΜΕ σχετικά με όσα η κα Χατζημιχαήλ Σταματία κατήγγειλε σε βάρος του, υποβάλλοντας σχετική έγκληση αρμοδίως για την σε βάρος της εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Τοψίδη, αφενός ουδέποτε άσκησε σωματική βία κατά της κας Σταματίας Χατζημιχαήλ, αλλά απλά λογομάχησαν, αφετέρου πρόκειται για ένα κατασκευασμένο περιστατικό, που προκάλεσε η κα Χατζημιχαήλ εξαιτίας οικονομικών διαφορών που έχει με το Επιμελητήριο Έβρου και για τις οποίες τα δύο μέρη βρίσκονται σε αντιδικία, συμπληρώνοντας και ότι πρόκειται για μία πλεκτάνη, χωρίς να αναφέρει μεταξύ ποιων.

Η κα. Χατζημιχαήλ Σταματία μου έδωσε εντολή και με εξουσιοδότησε να σας δηλώσω για λογαριασμό της τα ακόλουθα:

1) Επιβεβαιώνει όλα όσα κατήγγειλε αρμοδίως σε βάρος του κου Τοψίδη Χριστόδουλου, Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, για τα οποία έχει ήδη ασκήσει έγκληση σε βάρος του, περί εξύβρισής της και άσκησης σε βάρος της σωματικής βλάβης την 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:05 περίπου, για την οποία νοσηλεύτηκε στο ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που είχε ειδοποιηθεί λίγα λεπτά αμέσως μετά από το καταγγελλόμενο συμβάν από τους 3 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις είχαν καταφθάσει, αφού η κα Χατζημιχαήλ είχε ειδοποιήσει το 100 στις 11:07. Η κα Χατζημιχαήλ Σταματία, αφού παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περί ώρα 11:38, διακομίσθηκε και εισήλθε στο ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης την 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:50 περίπου, εξήλθε την 13 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και περί ώρα 13:00, με διάγνωση εξόδου S00 ΕΠΙΠΟΛΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣδηλαδή τραυματισμός και κάκωση κεφαλής, με συμπτωματολογία ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΕΦΑΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΛΗΣ, εγγράφως της έγινε σύσταση για αναρρωτική άδεια πέντε (5) ημερών και της χορηγήθηκε ισχυρή αναλγητική αγωγή μέχρι την εξάλειψη των συμπτωμάτων.

2) Δεν προκάλεσε ούτε κατ’ ελάχιστον η ίδια το προηγηθέν του ξυλοδαρμού της λεκτικό επεισόδιο, αλλά υπήρξε θύμα απρόκλητης και αδικαιολόγητης χυδαιότατης εξύβρισης εκ μέρους του κου Τοψίδη. Άλλωστε, στη συνάντηση για την υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής του καταστήματος, που μέχρι πρότινος μίσθωνε από το Επιμελητήριο Έβρου, πήγε μόνη της ενώ ο κος Τοψίδης συνοδευόταν από τρία άτομα.

3) Δεν οφείλει οποιοδήποτε ποσό στο Επιμελητήριο Έβρου σχετικά με την αναφερόμενη μίσθωση. Το Επιμελητήριο Έβρου είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος της, ζητώντας χρήματα, πέραν του νόμιμα συμφωνηθέντος και καταβαλλόμενου μέχρι τέλους μηνιαίου μισθώματος, έχοντας την νομική άποψη ότι είχε το σχετικό δικαίωμα. Η κα Χατζημιχαήλ είχε επίσης ασκήσει αντίθετη αγωγή σε βάρος του Επιμελητηρίου Έβρου, ζητώντας την περαιτέρω μείωση του μισθώματος, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί μετά από διαδοχικές συμβατικές μειώσεις. Αμφότερες οι αγωγές αφορούν καθαρά νομικά ζητήματα, εκδικάσθηκαν και συνεκδικάσθηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης κατά την δικάσιμο της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, και αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, η οποία, όμως, ουδόλως σχετίζεται ουσιωδώς με την εκ μέρους της παράδοση του μισθίου-καταστήματος, κατά την οποία έλαβαν χώρα τα καταγγελθέντα από αυτήν της ποινικά αδικήματα.   

4) Η παρελκυστική επιχειρηματολογία του κου Τοψίδη Χριστόδουλου περί πλεκτάνης, χωρίς να προσδιορίζει ποιοι μετέχουν στην πλεκτάνη αυτή, εκτός από ακατανόητη, είναι και εντελώς συκοφαντική για την κα Χατζημιχαήλ Σταματία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood