Δηκτική “απάντηση” των “Rodopi Runners” στον “Δρομέα” Αλεξανδρούπολης

Οι "Rodopi Runners" υπονοούν οτι ο "Δρομέας" Αλεξανδρούπολης εκμεταλλεύεται τη συγκυρία και την αναβολή εκ μέρους τους λόγω covid του δρομικού της Μαρώνειας.
rodopi runners
Με μία δηκτική ανάρτηση στο facebook, ο δραστήριος σύλλογος “Rodopi Runners”, αφού υπενθυμίζει οτι πρώτος είχε αναγγείλει τη διοργάνωση του “Μαρώνειου Δρόμου”, και πως προχώρησε στην αναβολή του λόγω covid, γνωστοποιεί σε μέλη και φίλους του οτι δεν συμπράττει και δεν σχετίζεται με τον συναφή αγώνα που ανακοίνωσε ο σύλλογος “Δρομέας” από την Αλεξανδρούπολη.
Με άλλα λόγια, οι “Rodopi Runners” υπονοούν οτι ο “Δρομέας” εκμεταλλεύεται τη συγκυρία και την αναβολή εκ μέρους τους του δρομικού της Μαρώνειας.
“Να είμαστε όλοι γεροί, να παραμείνουμε ασφαλείς…”, καταλήγει το ποστάρισμα των Rodopi Runners, το όποιο ολόκληρο έχει ως εξής:
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος Rodopi Runners ουδεμία σχέση έχει με τον αγώνα ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ανάβασις που διοργανώνει σύλλογος της Αλεξανδρούπολης.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να υπερασπιστούμε τις αρχές μας στο να αναβάλλουμε για φέτος τον αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχουν θεσπίσει οι αρχές τις χώρας για την εξάπλωση του covid 19. Καθώς επίσης να υπερασπιστούμε και την ιδέα μας να πραγματοποιήσουμε τον «ΜΑΡΩΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ» που πρώτοι ανακοινώσαμε.
Για τον λόγο αυτό ο σύλλογός μας δεν στηρίζει και δεν θα συμμετάσχει στον ξένο αγώνα που γίνεται στον τόπο μας. Να είμαστε όλοι γεροί, να παραμείνουμε ασφαλείς…”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood