Δηκτική απάντηση της Ελένης Λαφτσή σε Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη

"Μόνο ερωτήματα γεννά η ανεξαρτητοποίησή τους - Όλοι κρινόμαστε από την κοινωνία".
Screenshot_1036

Ιδιαιτέρως δηκτική είναι η απάντηση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Κομοτηνής, “ΠΟΛΗτική Ανατροπή”, Ελένης Λαφτσή, στην απόφαση ανεξαρτητοποίησης* των μελών της παράταξης, Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργου Λουτατίδη, τρεις μόλις εβδομάδες μετά τις εθνικές εκλογές και τρεις μόνο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Συγκεκριμένα η κ. Λαφτσή τονίζει:

“Η απόφαση ανεξαρτητοποίησης, των Α. Στρατιάδη και Γ. Λουτατίδη από την παράταξη της “ΠΟΛΗτικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Κομοτηνής, έγινε χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση μαζί μου και με την παράταξη ευρύτερα ώστε να τεθούν οι όποιες διαφωνίες με την πολιτική της παράταξης κατά το προηγούμενο διάστημα.

Από την αρχή τους είχε δοθεί από μέρους μου η απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου ως προς την ανάδειξη προβλημάτων  που αφορούν την περιοχή.

Η εκ των υστέρων συζήτηση στην παράταξη, της απόφασης ανεξαρτητοποίησής τους, μάλλον περισσότερα ερωτήματα γεννά, αντί να δίνει απαντήσεις για τους πραγματικούς λόγους αυτής της απόφασης.

Δηκτική απάντηση της Ελένης Λαφτσή σε Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη

Αν η απόφασή τους αυτή συνδέεται με την επιλογή τους για αυτόνομη κάθοδο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε δεν υπήρχε λόγος τέτοιας σπουδής, αφού ήταν σε γνώση τους εδώ και τρία χρόνια ότι δεν ήμουν διατεθειμένη να διεκδικήσω για τρίτη φορά ως επικεφαλής της κίνησης τον Δήμο Κομοτηνής.

Αν όμως η απόφαση τους αυτή δεν συνδέεται άμεσα με την αυτοδιοίκηση, αλλά με διαφωνίες σε γενικότερα πολιτικά ζητήματα, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι δημοτικές παρατάξεις δεν συγκροτούνται στη βάση της ιδεολογικής ταύτισης ή καθαρότητας. Ολοι όσοι συμμετέχουν είναι αυτονόητο ότι διατηρούν το δικαίωμα στη διαφορετικότητα της άποψης και της αντίληψης. Και τελικά όλοι κρίνονται από την κοινωνία.

Συνυπάρχουμε σχεδόν τέσσερα χρόνια στην παράταξη. Πότε ακριβώς αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να υπηρετήσουν μέσα από αυτήν, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, την ομόνοια και την αδελφοσύνη μεταξύ των δημοτών; Μήπως μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές; Και μπορούν να την υπηρετήσουν ως ανεξάρτητοι, στους ελάχιστους μήνες που απομένουν έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Μόνο ερωτήματα μάλλον γεννούν όλα αυτά!”.

*Δυστυχώς οι Α. Στρατιάδης και Γ. Λουτατίδης δεν εξέδωσαν δελτίο Τύπου με την απόφαση της ανεξαρτητοποίησής τους, η οποία ωστόσο διέρρευσε επιλεκτικά κατά πως φαίνεται σε συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood