Δικαίωση της Ρυίας Πατσατζή μετά από την πολύχρονη διαμάχη της με το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής

"Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση": "Περιμένουμε πλέον από τη Δικαιοσύνη να ανακαλέσει και την παράνομη απόλυσή της ώστε να αποκατασταθεί και αυτή η πρωτόγνωρη αδικία". 
ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-768x337

Ανακοίνωση της “Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης”:

“Η “Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση” τα τελευταία χρόνια ήταν η μοναδική παράταξη που επιχείρησε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και τα κακώς κείμενα στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής.

Αυτό οδήγησε σε μια πρωτοφανή και στοχοποιημένη επίθεση στα μέλη της, με αποκορύφωμα την απόλυση της συναδέλφισσας, Πατσατζή Ρυίας, η οποία ούσα υπάλληλος του Ε.Κ. κυνηγήθηκε  με απάνθρωπο τρόπο. Χρησιμοποιώντας την πλειοψηφία που διέθεταν στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ο πρώην πρόεδρος και η ομάδα του, έστησαν μια βιομηχανία μηνύσεων σε βάρος της με ψεύτικες κατηγορίες, κάνοντας το άσπρο μαύρο, με τελικό στόχο την απόλυσή της (!) και την προσωπική της εξόντωση, οικονομική και ηθική, με μεθόδους που θα ζήλευαν και οι χειρότεροι εργοδότες! Και αφού την απέλυσαν (χωρίς να καταβάλουν ούτε καν αποζημίωση), τη θέση της έσπευσε να καταλάβει ο νυν Πρόεδρος του Ε.Κ. (!), δείχνοντας και τα ιδιοτελή κίνητρά τους!

Η συναδέφισσά μας με τη στήριξη των συναδέλφων της αλλά και πολλών εργατικών σωματείων συνέχισε να παλεύει για τη δικαίωσή της, έξι χρόνια τώρα, κόντρα στις αντεργατικές και αήθεις επιθέσεις, στα ψέματα και στις απειλές, αλλά και στα τεράστια οικονομικά και ψυχικά προβλήματα που γέννησαν η απόλυση και η μακροχρόνια ανεργία, και τελικά δικαιώθηκε! Στις 12 Ιουνίου εκδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Θράκης οι μηνύσεις αυτές (στις οποίες στήριξαν την απόλυσή της), και το αποτέλεσμα ήταν κόλαφος για τους διώκτες της! Αθωώθηκε πανηγυρικά για όλα όσα είχε κατηγορηθεί, με ομόφωνη απόφαση των δικαστών και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα!

Περιμένουμε πλέον από τη Δικαιοσύνη να ανακαλέσει και την παράνομη απόλυσή της, με τα νέα στοιχεία, ώστε να αποκατασταθεί και αυτή η πρωτόγνωρη αδικία. 

Σαν “Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση” θα είμαστε δίπλα στη συναδέλφισσά μας μέχρι την τελική της δικαίωση, όπως και σε κάθε εργαζόμενο που βιώνει παρόμοιες καταστάσεις“.

Δικαίωση της Ρυίας Πατσατζή μετά από την πολύχρονη διαμάχη της με το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής
Η κ. Πατσατζή σε δήλωσή της τόνισε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με πίστεψαν και με στήριξαν αυτά τα έξι δύσκολα χρόνια. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, τον Θάνο Βασιλόπουλο, τον Θέμη Γρηγοριάδη, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Πάνο Κυριακούλια, τον Τάκη Μουμτζίδη, τον Νίκο Κλεισάρη, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου μου (εργαζομένων στις Υπηρεσίες & στο Εμπόριο Ν. Ροδόπης), και τους δικηγόρους μου, Ελένη Λαφτσή, Νίκο Ρουκλιώτη, και τον ποινικολόγο και υπεύθυνο για τη δικαίωσή μου Άγγελο Νεστορίδη”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood