Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Καμπανιακός στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Γ΄ εθνικής, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο και ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.
329365315_859377742016901_2873257622714358434_n

Ο πρωτοπόρος Καμπανιακός παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη Καβάλα η οποία ηττήθηκε στη Νέα Μηχανιώνα από τον τοπικό Ποσειδώνα, ενώ ο Πανθρακικός διατηρήθηκε αήττητος στην έδρα του όπου πλέον μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς πιο ορεξάτοι και προηγήθηκαν στο 6΄ όταν μετά από συστημένη σέντρα του Βάσκου ο οποίος πρόλαβε παλικαρίσια την μπάλα πριν αυτή βγει άουτ, ο έμπειρα τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι του Γιακουμή, Μπαϊκαρά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι ποιοτικοί φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους, και απείλησαν στο 20΄ όταν το σουτ του Παπάζογλου απέκρουσε ο Κοτσάκης, ενώ έφτασαν στην ισοφάριση στο 40΄ με τον Ιγνατίδη μετά από σύγχυση στα καρέ του Πανθρακικού.

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1
Για μια ακόμη φορά οι φίλοι του Πανθρακικού βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Κομοτηνής και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των πρασίνων.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Καμπανιακού να μπει στον αγωνιστικό χώρο πιο δραστήριος ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα και εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του στο ψηλό παιχνίδι με το οποίο έφερνε την μπάλα στην περιοχή του Κοτσάκη. Ωστόσο ο Πανθρακικός ισορρόπησε και δημιουργούσε και αυτός συνθήκες απειλής της αντίπαλης εστίας. Έτσι η μπάλα κατά διαστήματα παιζόταν πάνω-κάτω και το ματς θύμιζε “ρώσικη ρουλέτα”. Χαρακτηριστικότερες φάσεις ήταν στο 71΄ με τον Βάσκο από καλή θέση αλλά υπό πίεση να μην μπορεί να διατηρήσει την ισορροπία του και του σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγο άουτ, και στο 90΄ όταν το κοντινό σουτ του Ιγνατίδη απέκρουσε σωτήρια ο Κοτσάκης.   

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (46’ Σαπνάρας), Χακάν (46’ Σμάλης), Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά (85’ Στοΐνοβιτς), Ντίνας (80’ Κωσταρέλης), Γκουτσίδης (73’ Φουρλατάρας), Βάσκος, 

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Ταΐρης, Καθάριος Ν. (64’ Ξανθόπουλος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Πόζογλου (64’ Μάνος), Προσκυνητόπουλος  (85’ Καράμπελας).

Πολυτιμότερος παίκτης του Πανθρακικού κατά την άποψη του inkomotini.news, υπήρξε ο τερματοφύλακας Κοτσάκης ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις. 

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης.

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

  • Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 1-1 
  • Νέστος Χρυσούπολης – Αλεξανδρούπολη 2-2
  • Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Καβάλα 1-0 
  • Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αγροτικός Αστέρας 0-2 

Σήμερα διεξάγονται οι αναμετρήσεις:

  • Θερμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου
  • Πανδραμαϊκός – Άρης Αβάτου

Η βαθμολογία
1. Καμπανιακός 31 (21-4)*
——————————————–
2. ΑΟ Καβάλα 27 (30-9)*
3. Απόλλων Παραλιμνίου 26 (28-13)*
4. Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας 26 (18-11)*
5. Δόξα Δράμας 22 (19-14)*
6. Πανθρακικός 21 (23-20)*
7. Πανδραμαϊκός 19 (20-13)*
8. Άρης Αβάτου 19 (12-14)*
9. Θερμαϊκός Θέρμης 17 (10-11)*
——————————————–
10. Ορφέας Ξάνθης 16 (16-21)
11. Βύρωνας Καβάλας 15 (17-20)*
12. Νέστος Χρυσούπολης 12 (13-23)*
13. Αγροτικός Αστέρας 10 (14-19)*
14. Αλεξανδρούπολη FC 3 (5-26)*
15. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1 (6-38)*

* Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους στον πρώτο γύρο

Το πρόγραμμα της επόμενης, 15ης αγωνιστικής (8/2, 15:00)

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή | Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood