Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής

Σε μία λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών (Ι.Α.Κ.Ε.), τρεις εκπαιδευτικοί από το 5ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, ξεχώρισαν για την καινοτόμο διδακτική τους πρόταση.
Screenshot_2085

Το έργο τους, με τίτλο “Καινοτόμες Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση | Συνάντηση Τέχνης, Τεχνολογίας και Προσαρμοσμένης Διδασκαλίας – Διδακτικό Σενάριο για Παιδιά με Έλλειψη Όρασης στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο”, βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα και την πρωτοτυπία του.

Πρόκειται για τις εκπαιδευτικούς, Ευτυχία Βασιλούδη (Καθηγήτρια Καλλιτεχνικών), Σταυρούλα Γιαννακίδου (Δασκάλα) και Χριστίνα Αντωνούδη (Καθηγήτρια Πληροφορικής), που κοσμούν με την ευρύτερη πληθωρική παρουσία τους και δράση το σχολείο, ενώ για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου συνεργάστηκαν και με τη νηπιαγωγό Ευαγγελία Σκαράκη.

Η επιτροπή του συνεδρίου αναγνώρισε την εξαιρετική προσφορά των εκπαιδευτικών στη διαμόρφωση διδακτικών σεναρίων που συνδυάζουν την τεχνολογία με τις τέχνες, προσφέροντας ένα πλούσιο και προσβάσιμο εκπαιδευτικό περιβάλλον για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως φυσικών περιορισμών.

Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στη σύγχρονη εκπαίδευση, και θέτει το 5ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στο προσκήνιο των διεθνών εκπαιδευτικών καινοτομιών.

Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής Διεθνή αναγνώριση για πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του 5ου Πειραματικού Δ.Σ. Κομοτηνής

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood