Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρόνια για το τμήμα αντιπτέρισης του Α.Σ. "Δημοκρίτειο" Κομοτηνής.
412210557_10231477602034126_6618410442165434451_n

Και τούτο, καθώς στο διεθνές τουρνουά “Cyprus International U17 & Yuth International U13-U15” που διεξήχθη στη Λευκωσία της Κύπρου, η Μαρία Κασάπη κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Κύπρια Μαρίζα Ζεμπύλα. 

Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής

Στους αγώνες συμμετείχαν 190 αθλητές από δώδεκα χώρες και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τόσο διοργανωτικά  όσο και αγωνιστικά. ε

Η ελληνική αποστολή συμμετείχε με είκοσι αθλητές και αθλήτριες και πέτυχε να ανέβει στο βάθρο των νικητών πολλές φορές κατακτώντας 13 χρυσά, 3 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.

Η ομάδα της Κομοτηνής εκπροσωπήθηκε από:

  • τη Μαρία Κασάπη | χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών, 16άδα στο απλό γυναικών, α΄ γύρο στο διπλό μεικτό.
  • τον Ανδρέα Ιορδάνου | 16άδα στο απλό και στο διπλό ανδρών, α΄ γύρο στο διπλό μεικτό.
  • τον Κωνσταντίνο Καλλιγά | 16άδα στο διπλό ανδρών, α΄ γύρο στο απλό ανδρών.

“Η αγωνιστική εικόνα των παιδιών καθώς και η κατάκτηση μεταλλίου σε τόσο υψηλό επίπεδο αφήνουν αισιοδοξία και για περισσότερες επιτυχίες, εγχώριες και μη, για τη νέα αγωνιστική χρονιά που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου του 2024”, σημείωσε ο προπονητής της ομάδας, Χαράλαμπος Ιορδάνου, και πρόσθεσε: Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι ακόμα καλύτερη, με συμμετοχή σε περισσότερους αγώνες, εντός και εκτός χώρας, και με πολλούς από τους μικρούς μας αθλητές να εισέρχονται σε μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες”. Σχολιάζοντας εξάλλου ο ίδιος, γενικότερα τις πολλές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών τα τελευταία χρόνια, εκτιμά πως “δείχνουν ότι το Ελληνικό μπάτμιντον μπορεί να φτάσει ψηλά”.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, συγχαίρει “όλα τα παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο καθώς και σε αυτά που έκαναν τον δικό τους αγώνα και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην πίεση των προκλήσεων που αντιμετώπισαν”, και ευχαριστεί τους τέσσερις προπονητές της, Βασίλειο Ξάνθου, Άρη Μπούλιο, Κωνσταντίνο Ραφτόπουλο και Χαράλαμπο Ιορδάνου, “που βρέθηκαν αυτές τις μέρες κοντά στα παιδιά μας, υποστηρίζοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά τους”.

Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής Διεθνείς επιτυχίες για το badminton της Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood