Αμοιβή 400 € δίδεται για την ανεύρεση δύο αδέσποτων σκύλων που εξαφανίστηκαν από τον οικισμό του Θρυλορίου.

Στη σχετική αναγγελία που δημοσιεύτηκε στο facebook, αναφέρεται:
“ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ – ΑΜΟΙΒΗ 400 ΕΥΡΩ.
Δύο αρσενικά αδέσποτα σκυλιά της πλατείας Θρυλορίου εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στα τέλη Δεκεμβρίου 2021 ή αρχές Ιανουαρίου 2022. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη θλίψη στη φιλοζωϊκή κοινότητα του χωριού.
Πιθανόν αυτός ή αυτοί που τα απομάκρυναν, να τα πήγαν οπουδήποτε μέσα στο νομό Ροδόπης ή ακόμα και σε γειτονικό νομό. Μπορεί να βρίσκονται σε κάποιο χωριό ή σε ποιμνιοστάσιο ή σε κάποιο δάσος.
Παρακαλείται όποιος δει ένα από αυτά τα σκυλιά ή και τα δύο μαζί, να επικοινωνήσει στο 6936873471 ή να στείλει μήνυμα. Η ζωή τους μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Το πρώτο, ο Τάκης, είναι σχετικά μικρόσωμος, περίπου 15 κιλά. Χρώματα: μαύρο, καφέ, γκρι. Είναι ευκίνητος και πανέξυπνος. Όταν κινείται η ουρά του είναι συνήθως «στριφογυριστή» προς τα επάνω.
Ο δεύτερος, αρσενικός (ο Πορτοκαλί), είναι πιο μεγαλόσωμος από τον Τάκη, περίπου 25 κιλά, με ποικιλία χρωμάτων και ουρά που καταλήγει με χαρακτηριστικό τρόπο σε άσπρο χρώμα. Είναι αρκετά φοβικός.
Για την ανεύρεσή τους δίδεται αμοιβή 400 ευρώ.
Παρακαλώ, στείλτε μήνυμα ή επικοινωνήστε στο 6936873471″.
Δίδεται αμοιβή 400 € για την ανεύρεση δύο αδέσποτων σκύλων που εξαφανίστηκαν από το Θρυλόριο Δίδεται αμοιβή 400 € για την ανεύρεση δύο αδέσποτων σκύλων που εξαφανίστηκαν από το Θρυλόριο Δίδεται αμοιβή 400 € για την ανεύρεση δύο αδέσποτων σκύλων που εξαφανίστηκαν από το Θρυλόριο Δίδεται αμοιβή 400 € για την ανεύρεση δύο αδέσποτων σκύλων που εξαφανίστηκαν από το Θρυλόριο