Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εξιχνιάστηκαν μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στην πόλη της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 28, 21, 16 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα κλοπής. Ο 13χρονος δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες αρχικά διέρρηξαν ένα σπίτι στην Καβάλα, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθως, διέρρηξαν ακόμη ένα σπίτι και εισήλθαν στο εσωτερικό του, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ όταν η πράξη τους έγινε αντιληπτή από την 75χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ο 22χρονος άσκησε σε βάρος της σωματική βία και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.   

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.