Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ-ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΤΕΒΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων:

ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ζάχαρη, φακές, υγρό πιάτων, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, κρέας, φασόλια, πελτές, υγρό πλυντηρίου, ρεβίθια, υγρό σαπούνι χεριών, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, γραβιέρα, μαρμελάδα, μπισκοτόκρεμα, μωρομάντηλα, γάλα βρεφικής ηλικίας, γάλα εβαπορέ.

Δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί:

  • στις Σάπες την Τρίτη 15  Μαρτίου από τις 10:00 ως τις 14:00, την Τετάρτη 16 Μαρτίου από τις 08:30 ως τις 14:00, και την Πέμπτη 17 Μαρτίου από τις 08:30 ως τις 13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού).
  • στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 16 Μαρτίου από τις 8:30 ως τις 14:00 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου από τις 08:30 ως τις 13:00, στον χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Για την αποφυγή του συνωστισμού και κατ’ επέκταση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αυστηρά με ραντεβού και αποκλειστικά την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ή το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood