Το πρωί της Τετάρτης, 14 Νοεμβρίου, άπορες οικογένειες από το νομό Ροδόπης, καθώς και μαθητές, έγιναν αποδέκτες της δράσης του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την επιχείρηση «Μασούτης» και την Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής.

Κατά τη διανομή, τόσον των δεμάτων όσον και της γραφικής ύλης σε σχολεία, τον μεν απουσιάζοντα λόγω ποιμαντικών υποχρεώσεων Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα εκπροσώπησε ο ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης, ενώ την αποστολή «Αποστολή» εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Ὁ π. Βαρθολομαίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το αμείωτο και έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη Θράκη, αλλά και προς τον κ. Δήμτσα, ο οποίος υλοποιεί καθ’ υποδειγματικό τρόπο τα προγράμματα του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από πλευράς του ὁ κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, διά του εκπροσώπου, για την άψογη και ολοπρόθυμη συνεργασία, υποσχέθηκε δε τη συνέχιση παρομοίων πρωτοβουλιών προς ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.