Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής

Νέες διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής, στο 32ο Κύπελλο Boulber Αγωνιστικής Αναρρίχησης "Αθ. Λευκαδίτης" που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.
Screenshot_935
Συγκεκριμένα, το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Κορασίδων – όπου συμμετείχαν συνολικά είκοσι αθλήτριες –  κατέκτησε η Νικολέτα Πετρακοπούλου.
Στην ίδια διοργάνωση ο Ανδρέας Στανίτσας κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία των Παίδων –  ανάμεσα σε δεκαεννέα αθλητές.
Ακόμη, η προπονήτρια του συλλόγου, Αθανασία Λιούνη, φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, εκπροσωπώντας την Ορειβατική Λέσχη Αριδαίας απ’ όπου και κατάγεται, ήρθε 1η θέση στην κατηγορία των Γυναικών όπου υπήρχαν πέντε συνολικά συμμετοχές.
 
Ταυτόχρονα, ικανοποιητικές και ελπιδοφόρες προσπάθειες πραγματοποιήσαν και οι πέντε ακόμη αθλητές/αθλήτριες του συλλόγου της Κομοτηνής που έλαβαν μέρος.
Εξάλλου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι Ανδρέας Στανίτσας και Αθανασία Λιούνη βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες τους κατά την περσινή αθλητική περίοδο!
Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, καθώς απέδειξαν ξανά γιατί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο άθλημα με τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του και τις υποσχέσεις που αφήνουν για το μέλλον.
Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής Διακρίσεων συνέχεια από το Τμήμα Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood