Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Κομοτηνή την Κυριακή 27-02-2022, ως εξής:

  • Από τις 08:00 έως τις 08:30 στις οδούς τέρμα Λ. Ηρώων (περιοχή Αγίας Βαρβάρας), Στρατόπεδο Ηλιοπούλου, στις οδούς γύρω από τις οδούς Λυκαβηττού, Λαβυρίνθου, Αλεξανδρουπόλεως-τέρμα Φιλιππουπόλεως προς Καρυδιά, στην περιοχή του κολυμβητηρίου και στις εργατικές κατοικίες κολυμβητηρίου. Επίσης, από οδό Κοσμίου, Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη προς Πανεπιστήμια, στις οδούς εκατέρωθεν της οδού Π. Τσαλδάρη προς Σιδηροδρομικό Σταθμό και οδό Αναπαύσεως.
  • Από τις 08:30 έως τις 14:30 στην οδό Φιλιππουπόλεως (περίπου στις 09:30 το ρεύμα θα επανέλθει στο τμήμα της οδού από Λ. Ηρώων μέχρι την οδό Στενημάχου).
  • Από τις 09:00 έως τις 11:00 στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου γύρω από το κατάστημα Τορονίδη, ψυγεία Ιωακειμίδη και ΟΑΕΔ.
  • Από τις 10:00 έως τις 12:00 στις οδούς Ματσούκα, Τυρολόης, Προδρόμου και Γιαννιτσών.
  • Από τις 11:30 έως τις 13:00 στις περιοχές Ήφαιστος, Πανεπιστήμια, δραστηριότητες από ποτοποιία Ζακώνη προς Αγίασμα, εγκαταστάσεις Παρατηρητή, δραστηριότητες από πρώην εργοτάξιο Παριανού προς Δύμη.
  • Από τις 12:00 έως 14:30 στο Τέρμα Φιλιππουπόλεως, τμήμα της οδού Δωδεκανήσου.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν
περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή
του.