Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για “απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα”

"Οι σκοτεινές μέρες στον Δήμο μας θα αποτελέσουν παρελθόν".
image0 (22)_censored (1)
Αδιαμφισβήτητο μήνυμα νίκης του Τζανέρ Ιμάμ, έστειλαν οι κάτοικοι του Κοπτερού, του χωριού από το οποίο κατάγεται, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου, “ΜΑΖΙ”.
“Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα και ξανακάνουμε τον Δήμο μας περήφανο”, διεμήνυσε ο Ιμάμ Τζανέρ, εν μέσω ενθουσιωδών επευφημιών και πλαισιωμένος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του.
“Είμαι συγκινημένος από τον ενθουσιασμό των συνδημοτών μου στο χωριό που έκανα τα πρώτα μου βήματα, που έκανα τα πρώτα μου παιχνίδια, που πήγα σχολείο, και κυρίως όπου αγάπησα τον τόπο μου”, δήλωσε ο ίδιος, και πρόσθεσε: “Τους ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου. Η στήριξή τους μας δίνει τεράστια δύναμη. Δεν θα τους διαψεύσουμε! Το ισχυρό μήνυμα της συγκέντρωσης επισφραγίζει την πορεία νίκης και την αλλαγή σελίδας στις 8 Οκτωβρίου στον Δήμο Ιάσμου. Από εδώ ξεκινάω τον δρόμο που θα καταλήξει στη νίκη στις 8 Οκτωβρίου. Στη νίκη που θα φέρει τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Εκεί που την εξουσία έχει η ομάδα και όχι ο ένας. Στις 8 Οκτωβρίου ΜΑΖΙ θα γυρίσουμε σελίδα και ξανακάνουμε τον Δήμο μας περήφανο. Θα κάνουμε τον Δήμο μας νικητή!”.
“Οι σκοτεινές μέρες στον Δήμο μας θα αποτελέσουν παρελθόν”, υπογράμμισε στην ομιλία του, δεσμευόμενος με έμφαση για “απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα”.

Ο Τζανέρ Ιμάμ παρουσίασε τις θέσεις του προγράμματός του όπου “ο άνθρωπος και οι ανάγκες του βρίσκονται στο επίκεντρο, με τη νέα γενιά πλέον να ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον κλείνοντας τους λογαριασμούς με το σκοτεινό παρελθόν”, και απαρίθμησε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • καθαρό και ποιοτικό νερό σε κάθε σπίτι,
  • στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και κυρίως των ηλικιωμένων μέσα από την ενίσχυση των προνοιακών δράσεων,
  • δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων για τη μείωση του κόστους ρεύματος στον Δήμο με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να κατευθύνονται σε έργα που ο τόπος έχει ανάγκη,
  • πολλαπλών επιπέδων στήριξη του πρωτογενούς τομέα,
  • έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης,
  • έργα αντιπυρικής προστασίας,
  • σύγχρονες δημοτικές υπηρεσίες.

Εξάλλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα που ζητά η νέα γενιά αναφέροντας ότι θα δρομολογηθεί η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου. “Κάθε ανάγκη των νέων μας θα είναι για μας εντολή ενέργειας”, επεσήμανε.

“Σωτήρες του Δήμου είστε μόνο εσείς”, κατέληξε, απευθυνόμενος προς το συγκεντρωμένο πλήθος και καταχειροκροτούμενος ο Τζανέρ Ιμάμ, και κάλεσε τους συνδημότες του να περιφρουρήσουν την αλλαγή στον Δήμο “μέχρι και την τελευταία ψήφο”.

Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα" Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα"

Δέσμευση Τζανέρ Ιμάμ για "απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τον Δήμο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood