Η αναγκαιότητα τήρησης της φυσικής απόστασης αυξάνει την επιθυμία για κοινωνική επαφή, ειδικά στην προετοιμασία των φετινών Χριστουγεννιάτικων Γιορτών.

Αυτές τις μέρες η σκέψη όλων είναι κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικών των νοσοκομείων της χώρας για τον αγώνα που δίνουν, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και των ασθενών που νοσηλεύονται όπως επίσης και των οικογενειών τους που οφείλουν να βρίσκονται μακριά τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα Δέντρο Ευχών και Ευχαριστηρίων για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείο της πόλης μας παροτρύνοντας τους δημότες να γράψουν μια ευχή, να μεταφέρουν το «ευχαριστώ» τους ή να καταθέσουν τη μικρή προσφορά τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής γράφει την πρώτη ευχή στο Δέντρο προσφέροντας σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου δωρεάν είσοδο σε όλες τις παραστάσεις – παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ, όταν τα υγειονομικά μέτρα το επιτρέψουν.

6f2f47f2 to dentro ton eychon kai ton eycharistirion 1 a308aa38 to dentro ton eychon kai ton eycharistirion 2 96cfd83b to dentro ton eychon kai ton eycharistirion 3 bf8777bb to dentro ton eychon kai ton eycharistirion 4 ac464266 to dentro ton eychon kai ton eycharistirion 5