Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την αντικειμενικότητα της «Δέλτα Τηλεόραση», δημοσιοποιούμε: 

  1. Την επιστολή-πρόσκληση προς τον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για όλους-Πρώτα ΕΣΥ», κ. Γιάννη Ζαμπούκη, για να μας ενημερώσει ποια μέρα και ποια ώρα επιθυμεί να προγραμματίσει τη συνέντευξη του στη «Δέλτα Τηλεόραση»,  πριν τον πρώτο γύρo των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Ζαμπούκης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στη συγκεκριμένη επιστολή.
  2. Την επιστολή-πρόσκληση προς τον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για όλους-Πρώτα ΕΣΥ», κ. Γιάννη Ζαμπούκη, για τη διοργάνωση debate την Τετάρτη 29/5. Ο κ. Ζαμπούκης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ και σε αυτή την επιστολή.
  3. H «Δέλτα Τηλεόραση» ενημερώθηκε γραπτά και οριστικά, στις 20:30 (μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο debate), ότι τελικά ο κ. Ζαμπούκης δεν θα προσέλθει στο debate, μέσω Δελτίο Τύπου και ανάρτησή του στον λογαριασμό Facebook της παράταξής του.
  4. Την απόφαση-οδηγία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το τι προβλέπει ο Νομοθέτης σε περίπτωση που κάποιος από τους Υποψήφιους δεν προσέλθει ή αρνηθεί να συμμετάσχει σε ένα debate.

Η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα της «Δέλτα Τηλεόρασης», ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ.

 

Advertisement