Δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε:

“Είχα την τιμή σήμερα να γίνω δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πρόκειται για μία τιμή προς το πρόσωπό μου αλλά κυρίως προς τους συμπολίτες μου στη Θράκη και στη Ροδόπη, τους οποίους εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι η πρώτη φορά που η κυρία Πρόεδρος δέχεται στο γραφείο της επίσημα έναν Βουλευτή που προέρχεται από τη Μειονότητα της Θράκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, μου δόθηκε η ευκαιρία να της παρουσιάσω την πρωτοβουλία μου για την ειδική στρεμματική ενίσχυση των μικρών και μεσαίων καλλιεργητών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, μια πρόταση επεξεργασμένη η οποία συμπεριλήφθηκε και στο πόρισμα που κατέθεσε η πλειοψηφία της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη.

Ταυτόχρονα, η κυρία Πρόεδρος άκουσε τις απόψεις μου και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα συμβίωσης των πληθυσμών καθώς και για τις κοινοβουλευτικές μου πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για τα θεσμικά και αναπτυξιακά ζητήματα.

Εξέφρασε, δε, την αμέριστη στήριξή της προς το πρόσωπο μου σε σχέση με τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δέχομαι από συγκεκριμένα κέντρα όλη αυτή την περίοδο.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη συνάντηση αυτή, και την πεποίθησή μου ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έλκει την καταγωγή της από την ευρύτερη περιοχή μας, αποτελεί έναν πολύτιμο αρωγό, σύμμαχο και συμπαραστάτη για τη Θράκη σε όλα τα επίπεδα”.   

Δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε ο Ιλχάν Αχμέτ