Δέκα ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Κομοτηνής “Σπάρτακος”, επικεφαλής του οποίου Κώστας Καραΐσκος κάνει λόγο για “ψηφοδέλτιο νίκης κατά της μιζέριας, της παραίτησης, της διαπλοκής, της διγλωσσίας, της μετριοκρατίας”, και προσθέτει: “Η ευθύνη πια είναι σε εκείνους που παρέμειναν στον καναπέ – για να μην «εκτεθούν» – τουλάχιστον να στηρίξουν την σπαρτακική ελπίδα της πόλης. Το θαύμα μπορεί ακόμη να συμβεί!”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους/τις:

  • Χρήστος Σερμπέζης: οδοντίατρος, έγγαμος και πατέρας ενός κοριτσιού. Η καταγωγή του είναι Σαρακατσάνικη, από τη Νέα Σάντα, και είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και μελισσοκόμος.
  • Γιώργος Πάφης: καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ ως μέλος ΕΕΠ, έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών. Ηπειρωτικής και ανατολικοθρακικής καταγωγής, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, εργάστηκε στη Μέση Εκπαίδευση ως γυμναστής (Άνδρο, Ρόδο, Σάπες, Κομοτηνή), είναι εθνοφύλακας και ιδρυτικό μέλος της «Θρακικής Εταιρείας», του «Αντιφωνητή» και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
  • Πάρις Καλοδημίδης: γεωλόγος, εργάζεται στο Εργαστήριο της Περιφέρειας. Είναι εβρίτης στην καταγωγή, έγγαμος και πατέρας τριών γιων που τελείωσαν ή συνεχίζουν τις σπουδές τους. Ιδρυτικό μέλος της «Θρακικής Εταιρείας», του «Αντιφωνητή» και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, συμμέτοχος σε όλες τις πολύχρονες δράσεις.
  • Ευαγγελία Ζεϊμπεκίδου: γεννήθηκε το 1989 στην Κομοτηνή. Στα 17 της εκπροσώπησε τη Ροδόπη στη Βουλή των Εφήβων. Σπούδασε Χημικός στα Γιάνννενα, έκανε το μεταπτυχιακό της στο ΔΠΘ και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται στη PHARMATHEN. Από πέρυσι εκλεγμένη στο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών της ΑΜΘ κατέχει τη θέση του γ.γ., ενώ είναι και μέλος της ACTIONAID.
  • Έφη Καραπούλη: Κομοτηναία στην καταγωγή και εργάζεται πολλά χρόνια ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Το μεταπτυχιακό της είναι στην Ιστορία και μετέχει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης με τον ΑΘΗΝΙΩΝΑ.
  • Δημήτρης Αλεξανδρίδης: ιδιωτικός υπάλληλος, με καταγωγή από τους Προσκυνητές Ξυλαγανής, ανατολικοθρακιώτικης καταγωγής. Είναι πατέρας τριών κοριτσιών.
  • Γιώργος Κελέσης: γιατρός αναισθησιολόγος που εργάστηκε για δεκαετίες σε πολλές ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας. Με καταγωγή από την Κομοτηνή και σπουδές στη Θεσσαλονίκη, έχει πάθος για την πολιτική και την Ιστορία, συμμετέχει εξαρχής στο εγχείρημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την πολιτική του φυσιογνωμία.
  • Μαργαρίτα Ρωσίδου: νεοπροσφυγικής καταγωγής. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ως απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής πλέον εργάζεται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.
  • Μαργαρίτης Αλτσατζής: νέος αγρότης και κτηνοτρόφος. Κατάγεται από την Κομοτηνή και τη Γρατινή, ζει δε και εργάζεται στο χωριό, στον παραμελημένο πρωτογενή τομέα της παραμελημένης μας υπαίθρου.
  • Νίκη Ψαλτοπούλου: Κομοτηναία στην καταγωγή, έχει έναν γιο και έζησε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. Είναι δασκάλα στο βιτρώ και στο ψηφιδωτό, έχει συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκθέσεις, και επαγγελματικά ασχολείται στον τουριστικό τομέα.

Έτσι οι υποψήφιοι του “Σπάρτακου” ανέρχονται σε 31 (θυμηθείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις, εδώ και εδώ).