ΔΕΗ | Χρυσός χορηγός του Προ-ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα

Από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ελλάδα, Σλοβενία, Κροατία, Δομινικανή Δημοκρατία, Νέα Ζηλανδία και Αίγυπτο, διεκδικούν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024".
Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024
  • Η ΔΕΗ στηρίζει ενεργά το πολύπλευρο έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ΔΕΗ ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και είναι ο χρυσός χορηγός του Προ-ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Ελλάδας στο ΣΕΦ, στον Πειραιά, στηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας ανδρών για τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”.

Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκοσμίου ενδιαφέροντος που φιλοξενείται και πάλι στην Ελλάδα μετά από δεκαέξι χρόνια. Η ΔΕΗ συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Ε.Ο.Κ. στο πλαίσιο προώθησης του μπάσκετ σε όλες τις εκδοχές του, από το Προ-ολυμπιακό τουρνουά μέχρι το 3Χ3.

Οι έξι ομάδες του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Ελλάδας διαγωνίζονται σε δύο ομίλους, σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποίησε νωρίτερα μέσα στην χρονιά η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA). Ο πρώτος γύρος περιλαμβάνει δύο αγώνες της εθνικής μας ομάδας απέναντι στις ομάδες του ομίλου της, δηλαδή τη Δομινικανή Δημοκρατία (3/7) και την Αίγυπτο (4/7), ενώ οι δύο ημιτελικοί του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Ιούλιου. Ο μεγάλος τελικός που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ, θα αναδείξει την ομάδα η οποία θα ταξιδέψει στο Παρίσι. Τα υπόλοιπα τρία Προ-ολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν στη Λετονία, στην Ισπανία και στο Πουέρτο Ρίκο.

Η ΔΕΗ, χρυσός χορηγός του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ 2024 στο ΣΕΦ στηρίζει ενεργά το μπάσκετ και όλες τις μορφές του, καθώς και την πορεία της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”, ως επίσημος χορηγός της. Με παράλληλες δράσεις εντός και εκτός γηπέδου, οι φίλαθλοι του μπάσκετ και οι θεατές του Προ-ολυμπιακού τουρνουά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε shooting challenges καθώς επίσης να συμμετάσχουν σε πολλές ψυχαγωγικές και μουσικές δραστηριότητες και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ευάγγελος Λιόλιος ανέφερε: «Η διοργάνωση του Προ-ολυπιακού τουρνουά στη χώρα μας αποτελεί μια πολύ σημαντική αθλητική σελίδα, που γίνεται πρόκληση σε συνδυασμό με το ότι η Εθνική Ελλάδας θα επιχειρήσει μέσω αυτού να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ουσιαστική συμβολή και συμμετοχή της ΔΕΗ σε αυτή την προσπάθεια, είναι ανάλογη του μεγέθους του εγχειρήματος, και επιβεβαιώνει τη διαρκή υποστήριξη της ΔΕΗ στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και ειδικά στο μπάσκετ. Προσδοκούμε μαζί με τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης να πανηγυρίσουμε μια σημαντική διάκριση της εθνικής ομάδας που αγαπούν και στηρίζουν όλοι οι Έλληνες, και θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες για την έμπρακτη υποστήριξη της προσπάθειας που γίνεται».

Η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας Ομίλου ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό ως ΔΕΗ να συμμετέχουμε ενεργά σε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός για τη χώρα, το οποίο προωθεί το ταλέντο, το πάθος και την ευγενή άμιλλα. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Ε.Ο.Κ. συμβάλλοντας στην ανάδειξη του σημαντικού έργου της. Η ΔΕΗ στηρίζει και προωθεί το μπάσκετ και όλες τις εκδοχές του, ενώ παράλληλα είναι υπερήφανος επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών υποστηρίζοντας συνολικά την πορεία της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα».

ΔΕΗ | Χρυσός χορηγός του Προ-ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood