ΔΕΗ blue-Visa | Νέα συνεργασία με σημαντικά προνόμια για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

Επιστροφή χρημάτων με άμεση πίστωση στο ψηφιακό πορτοφόλι.
ΔΕΗ blue - VISA
  • Στόχος η προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσα από μια σειρά κινήτρων για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ΔΕΗ, που μέσα από την υπηρεσία ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, και ταυτόχρονα διατηρεί το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην Ελλάδα, και η Visa, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσω κινήτρων για οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Συγκεκριμένα: η ΔΕΗ blue, στο πλαίσιο των δράσεων “Re charge | Re ward”, και σε συνεργασία με τη Visa, προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς που είναι μέλη της εφαρμογής PPC blue, να φορτίζουν και να κερδίζουν απ’ ευθείας πίστωση στο ψηφιακό τους πορτοφόλι (digital wallet), πληρώνοντας με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa που έχουν συνδέσει με την εφαρμογή PPC blue. Όσο αυξάνονται οι kWh που φορτίζει ο χρήστης κάθε μήνα, αντίστοιχα μεγαλώνει και το ποσό επιβράβευσης. Έτσι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν επιβράβευση έως 14€ κάθε μήνα και να την αξιοποιούν για τις επόμενες φορτίσεις των οχημάτων τους μέσα από το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φορτιστών ΔΕΗ blue. Οι χρήστες της εφαρμογής PPC blue μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή τις αντίστοιχες επιβραβεύσεις, στη νέα ενότητα PPC blueDeals.

Οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν το όχημά τους πληρώνοντας εύκολα, γρήγορα, και με την ασφάλεια που παρέχει το δίκτυο πληρωμών της Visa, μέσα από το ευρύ δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue, σε περισσότερα από 2.200 σημεία δημόσιας φόρτισης, εκ των οποίων περισσότερα από 270 είναι σημεία ταχυφόρτισης (DC) ισχύος έως 300 kW πανελλαδικά.

Με την εφαρμογή PPC blue οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα το πλησιέστερο σημείο φόρτισης, να κάνουν κράτηση του διαθέσιμου ταχυφορτιστή που τους εξυπηρετεί, να φορτίζουν πληρώνοντας με το ψηφιακό τους πορτοφόλι (digital wallet), καθώς και να οργανώνουν τα ταξίδια τους, προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης μέσα από την ενότητα PPC blueTrips. Επιπλέον, μπορούν να συνδέουν τον ιδιωτικό φορτιστή στο προφίλ τους προκειμένου να διαχειρίζονται τις ιδιωτικές φορτίσεις στο σπίτι ή την εργασία τους.

Τα μέλη της εφαρμογής PPC blue, μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν σε προγράμματα επιβράβευσης, όπως η δράση “Re charge | Re ward με κάρτες Visa”, και να απολαμβάνουν  μοναδικά προνόμια που θα βρουν στη νέα ενότητα PPC blueDeals.

Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχεύει να κυκλοφορούν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών στους ευρωπαϊκούς δρόμους έως το 2030[1], η Visa εργάζεται ανελλιπώς για να προσφέρει στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων σύγχρονες, εύκολες και ασφαλείς εμπειρίες πληρωμών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δίκτυο της Visa, ο όγκος πληρωμών για φόρτιση σε δημόσιους χώρους αυξήθηκε κατά 130% το 2023 υποδεικνύοντας ενίσχυση της προτίμησης για την ηλεκτροκίνηση.

Ο Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, κ. Κυριάκος Κοφινάς δήλωσε: «Η ΔΕΗ blue ηγείται του τεχνολογικά δυναμικού τομέα της ηλεκτροκίνησης και αναδεικνύει μια επανάσταση που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, η οποία δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες, ενθαρρύνει συνεργασίες και, πάνω απ’ όλα, προωθεί τη διαλειτουργικότητα. Η συνεργασία μας με την Visa αποδεικνύει έμπρακτα την δέσμευσή μας ως ΔΕΗ blue, να δημιουργήσουμε μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης πιο εύκολη και προσιτή για όλους, με στόχο την περαιτέρω προώθηση της πράσινης και πιο φιλικής προς το περιβάλλον μετακίνησης. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε βέλτιστες λύσεις στην ηλεκτροκίνηση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».

Ο Νίκος Πετράκης, Country Manager της Visa στην Ελλάδα δήλωσε: «Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση συνιστά καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πράσινη μετάβαση. Στη Visa, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε πως οι οδηγοί θα μπορούν να πληρώνουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων τους, ώστε να ενθαρρυνθεί ακόμα περισσότερο αυτή η σημαντική μετάβαση. Καθώς οι καταναλωτές προτιμούν ολοένα και περισσότερο άνετες πληρωμές, εργαζόμαστε για να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που εξυπηρετούν αυτή την τάση εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας, κάτι που για εμάς στη Visa αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με τη ΔΕΗ blue μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς εκτός από τα εξαιρετικά προνόμια που παρέχει στους οδηγούς, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να προσπαθούμε για έναν πιο καθαρό και πράσινο πλανήτη και να παρέχουμε αναβαθμισμένες εμπειρίες ηλεκτρονικών πληρωμών».

Για τηVisa                            
H Visa είναι παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, διευκολύνοντας τις συναλλαγές πληρωμών μεταξύ καταναλωτών, εμπόρων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κυβερνητικών φορέων σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. Η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε τον κόσμο μέσω του πιο καινοτόμου, βολικού, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα, επιχειρήσεις και οικονομίες να αναπτυχθούν. Πιστεύουμε ότι οι οικονομίες που περιλαμβάνουν τους πάντες παντού, “ανεβάζουν” τους πάντες παντού και βλέπουν την πρόσβαση ως θεμελιώδη για το μέλλον της κίνησης χρήματος. Μάθετε περισσότερα στο visa.gr

Νομική σημείωση: Τα case studies, οι συγκρίσεις, οι στατιστικές, η έρευνα και οι συστάσεις παρέχονται «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» και προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να βασίζονται σε λειτουργικές, μάρκετινγκ, νομικές, τεχνικές, φορολογικές, οικονομικές ή άλλες συμβουλές. Η Visa Inc. δεν παρέχει καμία εγγύηση ή δήλωση σχετικά με την πληρότητα ή την ακρίβεια των πληροφοριών σε αυτό το έγγραφο, ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη που μπορεί να προκύψει από την εμπιστοσύνη σε αυτές τις πληροφορίες. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται ως επενδυτικές ή νομικές συμβουλές και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να ζητήσουν τη συμβουλή ενός αρμόδιου επαγγελματία όπου απαιτείται τέτοια συμβουλή.

Σχετικά με τη ΔΕΗ blue

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για τη διείσδυση και την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.  Με όχημα το brand ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους μέσα από το δίκτυο φορτιστών της, με συνολικά πάνω από 2.200 σημεία δημόσιας φόρτισης, εκ των οποίων περισσότερα από 270 σημεία ταχυφόρτισης (DC) ισχύος έως 300 kW, πανελλαδικά. Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές, ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή και διευκολύνοντας το ταξίδι και την καθημερινότητα με ηλεκτροκίνητο όχημα.

Η ΔΕΗ blue είναι ένας ολόκληρος κόσμος προσωποποιημένων υπηρεσιών, που βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και δίνουν πρόσβαση στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

[1] https://transport.ec.europa.eu/transport-themes/mobility-strategy_en

ΔΕΗ blue-Visa | Νέα συνεργασία με σημαντικά προνόμια για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood