(φωτό: ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ, Ιωάννης Τζαμπάζης)

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ροδόπη και όσα ανέφερε στην ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης της ΝΔ του καταλογίζει “στείρα αντιπολιτευτική διάθεση χωρίς ίχνος αυτοκριτικής” και “ασύστολη παροχολογία”. Ταυτόχρονα υπογραμμίζει οτι “σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να πείσει τον λαό της Ροδόπης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θωρακίσει τον τόπο μας με τις πολλαπλές θεσμικές της παρεμβάσεις στο υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης της ΝΔ:

“Ο λαός της Ροδόπης άκουσε από την Κομοτηνή τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα, να του ζητά να χαρίσει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και στις συνιστώσες του την εκλογική του εμπιστοσύνη.

Μια εμπιστοσύνη που χάθηκε ανεπιστρεπτί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τον άκουσε να ασκεί δριμεία κριτική, με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής. 

Τον άκουσε να παροχολογεί ασύστολα, χωρίς σε καμιά περίπτωση να καταφέρει να τον πείσει, γιατί ο λαός της Ροδόπης γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θωρακίσει τον τόπο μας με τις πολλαπλές θεσμικές της παρεμβάσεις στο υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο.  

Ο κ. Τσίπρας σήμερα κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε έναν κόσμο, που έχει ήδη νιώσει την ασφάλεια μιας σοβαρής Κυβέρνησης απέναντι σε όλες τις ακραίες προκλήσεις.

Μιας Κυβέρνησης, που εμπνέει εμπιστοσύνη για το ήθος, την εργατικότητα και τη συνέπειά της.

Ας βοηθήσει τη χώρα λοιπόν αναγνωρίζοντας το έργο της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Τζαμπάζης.

Ο Γραμματέας, Χαράλαμπος Παυλίδης”.