ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ και Σκυλακάκης συζήτησαν για την εκλογική οργάνωση και τοπικά ζητήματα

ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ και Σκυλακάκης συζήτησαν για την εκλογική οργάνωση και τοπικά ζητήματα.
image_6487327 (1)
Συνάντηση με τον Θόδωρο Σκυλακάκη είχαν τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ στο περιθώριο της παρουσίας του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών στην Κομοτηνή ως ομιλητής σε εκδήλωση του οικονομικού επιμελητηρίου.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του κόμματος στην περιοχή εν όψει των επερχόμενων εκλογών, καθώς και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Ακόμη, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα των “κόκκινων δανείων” και το “πώς θα στηριχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι πολίτες που θίγονται από τον νόμο 4354/2015 του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβλέπει οτι οι αδειοδοτημένες εταιρείες διαχείρισης δανείων νομιμοποιούνται να ασκούν κάθε ένδικο βοήθημα και δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των απαιτήσεων”.
“Θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχτεί να μεταφερθούν τα “κόκκινα δάνεια” από τους ισολογισμούς των τραπεζών σε εξωτερικές εταιρείες διαχείρισης παρ’ όλο που το 2014-2015 εγκλώβισε τους πολίτες υποσχόμενος οτι θα διαγράψει τα δάνεια”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Γιάννης Τζαμπάζης.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα του άδικου αποκλεισμού από τη συνδεδεμένη ενίσχυση καλλιεργητών καλαμποκιού της Ροδόπης.
Τέλος ζητήθηκε η βοήθεια της πολιτείας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα δάνεια των παλιννοστούντων καθώς και η χρηματοδότηση της αποπεράτωσης της αποκατάστασης του στίβου του Πανθρακικού Σταδίου, ένα ζήτημα που εκκρεμεί αδικαιολόγητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γ. Τζαμπάζης, οι αντιπρόεδροι Σ. Παντελής και Β. Βαρζόπουλος, ο γραμματέας Χ. Παυλίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής Β. Σιαψαλάκης, η υπεύθυνη ισότητας των φύλων Μ. Καζάκου, ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα Δ. Στέφανου, ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα Κ. Νικολαΐδης, η υπεύθυνη τομέα εκπαίδευσης Μ. Κοσμίδου, η υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας Μ. Μπαχτσεβάνη, η υπεύθυνη πολιτισμού Γ. Καϊοπούλου και η υπεύθυνη τομέα ΑμεΑ Λ. Χατζή.
ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ και Σκυλακάκης συζήτησαν για την εκλογική οργάνωση και τοπικά ζητήματα
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood