Δεν θα εκπαιδευτούν στην Κομοτηνή, όλοι οι νέοι συνοριοφύλακες

Αντίθετα με όσα διαβεβαίωνε μόλις προ ολίγων 24ώρων ο κ. Στυλιανίδης, μετά από τη συνάντησή του με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Μόλις πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 24/1, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, εξέφραζε ευχαριστίες προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη “θετική ανταπόκρισή του σε αιτήματα που ήδη υλοποιούνται”, και μεταξύ άλλων αναφερόταν στην εκπαίδευση στην Κομοτηνή όλων των συνοριοφυλάκων που πρόκειται να προσληφθούν (οκτακοσίων τον αριθμό).

Η χαρακτηριστική αναφορά ήταν η εξής: “…η εκπαίδευση 800 συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν μόνο από τη Θράκη (400) και από τα νησιά (400), που θα εκπαιδευτούν όλοι στην Κομοτηνή από τον Μάρτιο”.

Ωστόσο, προφανώς ο σχεδιασμός προβλέπει κάτι διαφορετικό…

Κι αυτό, διότι σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» δύο Προκηρύξεις για πρόσληψη διδακτικού προσωπικού το οποίο θα αναλάβει την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των εκπαιδευόμενων συνοριακών φυλάκων. Η μία Προκήρυξη αφορά προσλήψεις στην Κομοτηνή, η δεύτερη…στο Διδυμότειχο.

Όπως προκύπτει σαφώς από τις συγκεκριμένες Προκηρύξεις, οι συνοριοφύλακες που θα προσληφθούν, δεν θα εκπαιδευτούν στο σύνολό τους στην πόλη μας, όπως προ ολίγων 24ώρων διαβεβαίωνε ο κ. Στυλιανίδης, επικαλούμενος τον υπουργό προστασίας του πολίτη.

Στις δύο Προκηρύξεις δεν αναφέρεται ρητά ο αριθμός των συνοριοφυλάκων που θα εκπαιδευτούν στο ένα και στο άλλο κέντρο εκπαίδευσης, αλλά όπως προκύπτει από τους πίνακες με τις προς πλήρωση θέσεις διδακτικού προσωπικού, ο αριθμός αυτός αναμένεται να είναι σχεδόν μοιρασμένος.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις Προκηρύξεις.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood