Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας ανακοινώνουν ότι θα λειτουργήσει και φέτος, από τα τέλη Ιουνίου, το αγαπημένο πρόγραμμα διακοπών, για ένα καλοκαίρι που θα ζήσουν τα παιδιά, το πρωί στην κατασκήνωση, και το βράδυ στο σπίτι τους.
Το “Day Stonecamp” είναι η Ημερήσια Δημιουργική Απασχόληση των παιδιών μετά το τέλος του σχολικού έτους και μέχρι την αρχή του επόμενου, για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Λύνει το πρόβλημα των γονιών για τις μέρες και τις ώρες που λείπουν από το σπίτι για την εργασία τους, και φυσικά προσφέρει ένα τέλειο καλοκαίρι για τα παιδιά.
Ένα καθημερινό πρόγραμμα, πλην Σαββάτου και Κυριακής, με διατροφή, κολύμπι, αθλητικές, καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες, και πάντα υπό την επίβλεψη καταρτισμένου προσωπικού και ειδικής παιδαγωγού.
Αν δεν σας αρκεί, λοιπόν, ο κλασσικός παιδικός σταθμός, αν θέλετε το παιδί σας να ζήσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι, επιλέξτε το Ημερήσιο Πρόγραμμα Απασχόλησης παιδιών, από το πρωί έως το απόγευμα, στις Πέτρινες κατασκηνώσεις Μαρώνειας.
  • Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από το Σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ Ροδόπης στην Κομοτηνή.
  • Πληροφορίες και εγγραφές στο 25310-28777 και στο 6985921242.

Day Stonecamp φέτος στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας!