Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας βραβεύτηκε για τη «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» από τα Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Bravo Sustainability Awards, ενός θεσμού που στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και την Κοινωνία των Πολιτών.

Η «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» απέσπασε το Βραβείο της κατηγορίας Bravo Society (Κοινωνία), το οποίο παρέλαβε εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, ο κ. Ζήσης Παπαδόπουλος, μέλος της Ομάδας Εργασίας της διοργάνωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης.

«Η βράβευση αυτή αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ώστε η “ΔραμΟΙΝΟγνωσία” να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να καταστεί επιτυχημένος θεσμός. Αποτελεί επίσης μια ηθική ανταμοιβή και επιβράβευση για όλα τα στελέχη της, τα οποία με όραμα, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και μεράκι, έθεσαν τον θεμέλιο λίθο αυτής της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να υλοποιηθεί φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά», ανέφερε ο κ. Πατακάκης, ευχαριστώντας τους φίλους της «ΔραμΟΙΝΟγνωσίας» για την εμπιστοσύνη τους, και δεσμευόμενος «να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την ανάδειξη, προβολή και καθιέρωση του νομού Δράμας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού οίνου και γεύσης».