Με 39 μετάλλια στους θερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα με τη συμμετοχή τετρακοσίων κολυμβητών αναπτυξιακών ηλικιών, ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-2019 η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.).

Τα 44 “δελφίνια” της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης που συμμετείχαν στους αγώνες, κατέκτησαν συνολικά 14 χρυσά, 12 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια, και χάρισαν στον σύλλογό τους την 4η θέση της γενικής κατάταξης των έντεκα σωματείων που έλαβαν μέρος. 

Η επιτυχία τους ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά καθημερινά, με συνέπεια, υπομονή και ζήλο στις προπονήσεις.

Οι ιθύνοντες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης, με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για την “καλύτερη αγωνιστική χρονιά” του συλλόγου, συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές, και τους εύχονται καλό καλοκαίρι και φυσικά να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη χρονιά.

Η ίδια ανακοίνωση εξαίρει και συγχαίρει και τους προπονητές των παιδιών, Παναγιώτη Κασιμάτη (υπεύθυνος προπονητής), Νίκο Παρασκευά (συνεργάτης προπονητής), και Φωτεινή Σαρρίδου (συνεργάτης προπονητής), που “από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον τελευταίο αυτό αγώνα, με τη συνεχή καθοδήγηση και τις σωστές οδηγίες που παρείχαν, προσπάθησαν τόσο να τους βελτιώσουν σε ατομικό επίπεδο και να τους εμφυσήσουν τη σωστή αθλητική νοοτροπία, όσο και να τους περάσουν το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος”.

Ακόμη, εύσημα αποδίδονται στον έφορο της ομάδας Κυριάκο Βαρσαμίδη και τη συντονίστρια των αποστολών Παναγιώτα Σκουρογιάννη για τον “σημαντικό ρόλο τους σε οργανωτικό επίπεδο”.

Επίσης ο σύλλογος εκφράζει ευχαριστίες προς:

  • τους “αφανείς ήρωες”, όπως χαρακτηρίζει τους γονείς των παιδιών, για “την άψογη συμπεριφορά τους, συνεργασία τους και εμπιστοσύνη τους όλη τη χρονιά”.
  • τους υπεύθυνους λειτουργίας του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου για “την ομαλή λειτουργία όλη τη χρονιά”.
  • τη δημοτική Αρχή Κομοτηνής για “τη συνεχή υποστήριξη και αγαστή συνεργασία με τη ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ για ακόμη μια χρονιά”.
  • τις επιχειρήσεις του κ. Δημητριάδη #PIZZALAND και του κ. Μανίτσα #ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για “τη σημαντική υποστήριξη”.

Τα “δελφίνια” της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης για τα οποία ο λόγος:

Κατηγορία 12 ετών

ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ, ΖΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΣΟΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Κατηγορία 11 ετών

ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΕΤΗ, ΜΑΝΙΤΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,
ΜΙΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΡΕΠΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΟΥΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ.

Κατηγορία 10 ετών

ΠΑΠΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΙΜΠΑ ΗΛΙΑΝΑ, ΧΙΟΝΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΟΥΓΟΥΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ,
ΚΟΥΛΚΟΒΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΜΕΤ ΕΦΕ, ΚΕΡΚΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΟΛΛΑ ΧΟΥΣΕΪ̈Ν ΑΡΑΣ,
ΜΟΥΜΙΝ ΕΜΙΡ, ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΡΝΤΑ, ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΧΑΛΗΛ ΦΟΥΡΚΑΝ,

Κατηγορία 9 ετών

ΖΑΝΤΑΛΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ, ΚΕΡΑΜΙΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΟΣΜΑΝ ΕΣΛΕΜ, ΛΙΑΠΗ ΖΩΗ, ΜΑΝΙΤΣΑ ΔΑΝΑΗ, ΓΚΟΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΚΟΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ,
ΜΠΙΛΓΗΝ ΕΓΕ.