Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Χρήστου Τσούντα και Σταματίου Κουμπάρη, στην Κομοτηνή.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 1 το μεσημέρι και είχε ως συνέπεια την ανατροπή του ενός από τα δύο αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Η Πυροσβεστική δε χρειάστηκε να προβεί σε κάποιον απεγκλωβισμό ατόμου, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε μια 68χρονη γυναίκα, από το ανατραπέν όχημα, και τη μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από αρμόδιο κλιμάκιο της Τροχαίας.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο σημείο έχουν ξαναγίνει παρόμοια συμβάντα στο παρελθόν. Αιτίες, η απροσεξία των οδηγών και η μη συμμόρφωσή τους στη σήμανση που υπάρχει επί της οδού Στ.Κουμπάρη, σε συνδυασμό με τη μειωμένη ορατότητα που προκαλείται ορισμένες φορές από τα παρκαρισμένα, κοντά στη διασταύρωση, αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση, προσοχή απαιτείται να επιδεικνύουν και όσοι κινούνται επί της οδού Χρ. Τσούντα, που είναι δρόμος με προτεραιότητα, και να μην αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα όταν πλησιάζουν στη διασταύρωση.

(φωτογραφίες: Αθανάσιος Βακιρτζής)