Α.Σ.Π.: “Στηρίζουμε τη συνάδελφο Ρ. Πατσατζή και όσους εργαζόμενους πέφτουν θύματα τέτοιων αυθαιρεσιών”

"Ο κ. Μαγαλιός δεν ντράπηκε να δηλώσει ψευδώς, ακόμη και πως τάχα την κάλεσε για να βρει λύση και να μην την απολύσουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ, παρά τα επανειλημμένα δικά μας καλέσματα!", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης.
Η Ρυία Πατσατζή και ο εκπρόσωπος της ΑΣΠ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ. Κομοτηνής, Τάκης Μουμτζίδης - (φωτό: ΕΡΑΚομοτηνής).

Ανακοίνωση-απάντηση-καταγγελία, στη χθεσινή ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, εξέδωσε η παράταξη της “Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης”, στην οποία αναφέρει:

“Για μια ακόμη φορά ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Π. Μαγαλιός, δείχνει το ανάλγητο, απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό του πρόσωπο…

Δεν φτάνει που με τις πρωτόγνωρα αντεργατικές του μεθοδεύσεις απέλυσε την συνάδελφο Πατσατζή Ρυία, καταδικάζοντάς την εδώ και τρία χρόνια στην ανεργία και την ανέχεια, παραποιεί συνειδητά και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, του Εφετείου εν προκειμένω, για να επηρεάσει (;) την κοινή γνώμη και τα δικαστήρια που έπονται και αφορούν στο θέμα της άρσης της άδικης απόλυσης της συναδέλφου…

Δεν ντράπηκε να δηλώσει ψευδώς, ακόμη και πως τάχα την κάλεσε για να βρει λύση και να μην την απολύσουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ, παρά τα επανειλημμένα δικά μας καλέσματα!

Η αλήθεια είναι πως όλα όσα είπε η συν. Πατσατζή, ήταν αλήθεια και αποδείχθηκαν στο δικαστήριο…

Γι’ αυτό και αθωώθηκε για τις δύο σοβαρότατες κατηγορίες του κατηγορητηρίου… η σημαντικότερη από τις οποίες ήταν το ότι κατήγγειλε πως ο Π. Μαγαλιός δήλωσε στην Επιθεώρηση Εργασίας πως ηχογραφούσε!!! συνομιλίες στο Εργατικό Κέντρο, κάτι που αναγκάστηκε να το παραδεχτεί ακόμη και ο ίδιος στο δικαστήριο (τάχα πως το είπε για πλάκα)!!!

Ακόμη και για την τρίτη κατηγορία (δήλωσε ότι ήταν απλήρωτη), που τελικά καταδικάστηκε η συναδέλφισσα, στο δικαστήριο αποδείχθηκε πως όντως ήταν απλήρωτη όταν το δήλωνε στην συνέντευξη, αλλά (σύμφωνα με τον Εισαγγελέα του Εφετείου) έπρεπε λέει να ξέρει πως είχε δρομολογηθεί η πληρωμή της!!! Περιμένουμε όμως να δούμε και τι θα γραφεί στην απόφαση του Εφετείου και θα επανέλθουμε…

Αυτό όμως που δεν αλλάζει καμία απόφαση δικαστηρίου, είναι πως ο Π. Μαγαλιός είναι ο μόνος πρόεδρος Εργατικού Κέντρου που απέλυσε εργαζόμενη, καταφεύγοντας στις χειρότερες μεθοδεύσεις, που χρησιμοποιούν οι πιο ακραίοι και θρασείς εργοδότες και που αντιπαλεύει το εργατικό κίνημα να τις καταργήσει εδώ και δεκαετίες…

Και αυτό θα είναι η μεγάλη ντροπή που θα κυνηγάει τον ίδιο, αλλά δυστυχώς και το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής για πάντα…

Εμείς, αυτή την ντροπιαστική απόφαση του Π. Μαγαλιού και της ομάδας του στο Ε.Κ. Κομοτηνής, όπως και όλες τις παρόμοιες αντεργατικές πρακτικές, δεν θα σταματήσουμε να τις πολεμάμε, στηρίζοντας την συνάδελφό μας και όσους εργαζόμενους πέφτουν θύματα τέτοιων αυθαιρεσιών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood