Αρχίζουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Κανάρη (τενεκετζίδικα)

Όλο το διάστημα που θα πραγματοποιούνται εργασίες θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, όμως έχει προβλεφθεί από τον ανάδοχο η πρόσβαση σε οικίες και καταστήματα.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ (1)

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 7 το πρωί ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Κανάρη, βάσει της β΄ Φάσης του σχεδίου κυκλοφοριακής ρύθμισης και στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας και η διέλευση οχημάτων στην περιοχή παρέμβασης θα γίνει με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της οδού Κανάρη και των πέριξ οδών στον ιστορικό τόπο του εμπορικού κέντρου της Κομοτηνής και στοχεύει στην αισθητική αναβάθμιση μιας γνωστής περιοχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, στη βελτίωση της καθημερινότητας των επαγγελματιών και των κατοίκων, και στη διασφάλιση της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κομοτηνής. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Άλλες στρατηγικές παρεμβάσεις» που είναι ενταγμένο στον Πυλώνα 1 της “Πράσινης Μετάβασης” του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας | Άξονας 1.2.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood