Ξεκινά την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) ο τρίτος κύκλος συναυλιών Μουσικής Δωματίου της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής με ελεύθερη είσοδο.

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί από το κουαρτέτο εγχόρδων «Concerto» που αποτελούν οι Ραΐσα Ποπαϊλίδη (βιολί), Χάρης Παπαθανασίου( βιολί), Μαρίνη Πεϊκίδου (βιόλα) και Μαρία Χρίστοβα (τσέλο).

Το Concerto quartet  συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Καλαμαριάς, του Ωδείου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας, του Τελλογλείου και των «Αριστοτελείων» του Δήμου Αριστοτέλη, κ.ά. Εμφανίστηκε στη Ρόδο, τη Λάρισα, τη Χαλκιδική, το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και τη Φλώρινα. Εκτός από έργα της κλασικής και ρομαντικής εποχής, το ρεπερτόριο περιλαμβάνει αυθεντικές κινηματογραφικές συνθέσεις των Morricone, Preisner, Bregovic, Gardel, Bernstein, από βραβευμένα φιλμ όπως «Σινεμά ο Παράδεισος», «Ο καιρός των τσιγγάνων», «West side story» και άλλα.  Επίσης η ερμηνεία αργεντίνικων τάνγκο, παραδοσιακής αλλά και λόγιας προέλευσης, είναι ένα μουσικό είδος στο οποίο το κουαρτέτο αφιερώνει μεγάλο μέρος της μελέτης του. Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις ενορχηστρώσεις των κομματιών του συνόλου επιμελείται ο Κωστής Παπάζογλου.