Αρχηγός ΓΕΣ και Δ/κτής Δ΄ Σ.Σ. συνόδευσαν την ΥΦΕΘΑ σε Εχίνο Ξάνθης και Κάλχα Κομοτηνής

Αρχηγός ΓΕΣ και Δ/κτής Δ' Σ.Σ. συνόδευσαν την ΥΦΕΘΑ σε Εχίνο Ξάνθης και Κάλχα Κομοτηνής.
ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΧΙΝΟ ΚΑΛΧΑ (4)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εχίνου, εκκλησιάστηκε η υφυπουργός εθνικής άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στο πλαίσιο επίσκεψής τους σε χωριά της ορεινής Ξάνθης όπου έχουν υλοποιηθεί έργα συντήρησης οδοποιίας και σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων από το Δ΄ Σώμα Στρατού.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον οικισμό του Κάλχα Κομοτηνής, όπου με μέριμνα του Διοικητή της  ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχου Λάζαρου Καμπουρίδη, στελέχη του 21ου Λόχου Μηχανικού εκτέλεσαν σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής που παρείχε τα υλικά, άρτιο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας (κατασκευή αγωγού συλλογής και παροχέτευσης ομβρίων υδάτων – θυμηθείτε εδώ και εδώ), ανακουφίζοντας την περιοχή από ένα το χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων. Σχετικές ευχαριστίες, εξέφρασε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάλχα, Οσμάν Μεχμέτ.

Αρχηγός ΓΕΣ και Δ/κτής Δ΄ Σ.Σ. συνόδευσαν την ΥΦΕΘΑ σε Εχίνο Ξάνθης και Κάλχα ΚομοτηνήςΑκολούθως, στο πεδίο βολής Αμπελώνα, έλαβαν χώρα εκπαιδευτικές δραστηριότητες εθνοφυλάκων της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού. Ο Αρχηγός ΓΕΣ διαμήνυσε την ετοιμότητα και την επάρκεια του τακτικού στρατού και των εθνοφυλάκων, ενώ η υφυπουργός δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από τα όσα είδε, ευχαρίστησε τα μέλη της εθνοφυλακής σημειώνοντας:

Αρχηγός ΓΕΣ και Δ/κτής Δ΄ Σ.Σ. συνόδευσαν την ΥΦΕΘΑ σε Εχίνο Ξάνθης και Κάλχα Κομοτηνής“Δείχνετε ότι αυτό που αναλαμβάνετε, πάντα με τη σοφή και σωστή καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών του τακτικού στρατού, το φέρνετε εις πέρας με αυτοθυσία και αυταπάρνηση”. Τιμητική πλακέτα με τον Στρατιώτη-Προστάτη της Θράκης, επέδωσε στην κ. Κόλλια-Τσαρουχά ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood