Κύκλο επαφών και συζητήσεων με συλλόγους και φορείς, ξεκίνησε ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον Ενιαίο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων και τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, πραγματοποιώντας εξαιρετικά εποικοδομητικές συζητήσεις.

Η επιλογή να ξεκινήσει ο κύκλος αυτός των επαφών με τους συγκεκριμένους συλλόγους, έγινε προκειμένου να υπογραμμιστεί η πολιτική βούληση της συμπόρευσης μαζί τους.

Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που τους απασχολούν, και ο κ. Γκαράνης άκουσε με προσοχή και κατέγραψε το σύνολο των θεμάτων που έβαλαν οι εργαζόμενοι, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι για την “Κοινωνία Πολιτών” αποτελούν βασικούς συνεργάτες στη χάραξη και στην άσκηση των πολιτικών που αφορούν τον Δήμο Κομοτηνής.

Δεσμεύτηκε, δε, ότι υπό τη διοίκηση του Δήμου από τον ίδιο, η δημοτική αρχή θα συμπορευτεί αρμονικά και σε απόλυτη σύμπνοια με τους εργαζόμενους, με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση και την υλοποίηση τού προγράμματος της “Κοινωνίας Πολιτών”.