Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των 236 rapid covid τεστ που διενήργησαν χθες στο Δροσερό Ξάνθης τρία συνεργεία του ΕΟΔΥ.

O Δήμος Ξάνθης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί:

  • “από καρδιάς όλους τους υπέροχους πολίτες του οικισμού για την άψογη συνεργασία τους”.
  • τον ΕΟΔΥ, το προσωπικό των συνεργείων του και τον τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης, Σπύρο Σαπουνά, “για την άμεση ανταπόκριση”.
  • τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας “που κινείτε αστραπιαία στην αντιμετώπιση των ζητημάτων”.
  • τα στελέχη του τοπικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και του Δήμου, “η συμβολή των οποίων ήταν σημαντική για την όλη διαδικασία, και απέδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλή αίσθηση ευθύνης των υπαλλήλων των νομικών προσώπων και των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης”.
  • τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του οικισμού, το περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και τους άνδρες και τις γυναίκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης “που μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Γιώρη, ήταν στο τόπο, σε όλη τη διάρκεια των δειγματοληψιών”.
  • τους δημοτικούς συμβούλους Χασάν Ογλού Φερτούν και Φάνη Παπαδάκη που “προσέφεραν αποτελεσματική βοήθεια στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του οικισμού για την αναγκαιότητα διενέργειας των tests”.

“Ο εθελοντισμός, η συνεργασία και η συλλογική δουλειά, φέρνει πάντα ανεκτίμητα αποτελέσματα. Ο Δήμος Ξάνθης συνεχίζει να βρίσκεται με σοβαρότητα και άμεσα αντανακλαστικά, δίπλα στους πολίτες, κάθε στιγμή. Συνεχίζουμε. Δεν εφησυχάζουμε. Τηρούμε όλα τα μέτρα. Μένουμε αισιόδοξοι και ασφαλείς”, τονίζει ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης.

22a827fd 1 77