Τον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό  την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν εσπευσμένα προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19 στους εισερχόμενους ταξιδιώτες.

“Το άνοιγμα του τουρισμού και των πυλών εισόδου της χώρας γίνεται οργανωμένα και πάντα βάσει του  συνολικού σχεδιασμού”, τόνισε ο κ. Αρκουμανέας, και συμπλήρωσε πως “ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια”, καθώς όπως υπογράμμισε “η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένουν προτεραιότητά μας”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Υποδιοικητής του Δ’ Σ.Σ. Άγγελος Χουδελούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

9ba4f220 photo 2 322b6d7b photo 3 ad82c495 photo 1 1