Αρκουμανέας από Νυμφαία: “Ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια”

"Η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένουν προτεραιότητά μας".
Photo 2

Τον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό  την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν εσπευσμένα προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19 στους εισερχόμενους ταξιδιώτες.

“Το άνοιγμα του τουρισμού και των πυλών εισόδου της χώρας γίνεται οργανωμένα και πάντα βάσει του  συνολικού σχεδιασμού”, τόνισε ο κ. Αρκουμανέας, και συμπλήρωσε πως “ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια”, καθώς όπως υπογράμμισε “η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένουν προτεραιότητά μας”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Υποδιοικητής του Δ’ Σ.Σ. Άγγελος Χουδελούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

Αρκουμανέας από Νυμφαία: "Ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια" Αρκουμανέας από Νυμφαία: "Ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια" Αρκουμανέας από Νυμφαία: "Ο συνοριακός σταθμός θα ανοίξει σύντομα και θα οργανωθεί τέλεια"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood