(Φωτό: Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, απαρτιζόμενο από τους/τις: Πέτρο Τεπερίδη, Σοφία Μιχαλιτσούδη, Άγγελο Νεστορίδη, Άννα Αποστολίδου, Ελένη Λιβεριάδου, Πολύκαρπο Καρασαββίδη, Ελένη Λαφτσή).

Σαράντα χρόνια μάχιμης δικηγορίας μετρά ο κ. Αργύρης Χουρμουζέλης, με τα δύο τρίτα αυτής της διαδρομής να τα έχει αφιερώσει και στο μετερίζι της προσφοράς στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης, προασπιζόμενος τις αρχές του κράτους δικαίου και την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του κλάδου και των μελών του.

Στην τελευταία εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο κλήθηκε να εργαστεί σε ένα δύσκολο περιβάλλον, τόσο όσον αφορά τις γενικότερες συνθήκες, όσο και ειδικότερα, εν μέσω πανδημίας και των επιπτώσεών της.

[VID] Αργ. Χουρμουζέλης: "Άριστη η συνεργασία μου με την Ι. Χατζηαντωνίου και όλο το Δ.Σ."Εν όψει της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας (στις 28/11), ο κ. Χουρμουζέλης γνωστοποιεί οτι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αναλύει το σκεπτικό του, και αναδράμοντας σε αυτή την τελευταία θητεία του στο συλλογικό όργανο, χαρακτηρίζει άριστη τη συνεργασία του με την Πρόεδρο κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου και τη λειτουργία του συμβουλίου.

“Υπήρξα σε πολλά συμβούλια. Ήταν το καλύτερο συμβούλιο από άποψης συνεργασίας των μελών. Η συνεργασία ήταν άριστη και με την πρόεδρο και μεταξύ των μελών”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

[VID] Αργ. Χουρμουζέλης: "Άριστη η συνεργασία μου με την Ι. Χατζηαντωνίου και όλο το Δ.Σ."
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, απαρτιζόμενο από τους/τις: Πέτρο Τεπερίδη, Σοφία Μιχαλιτσούδη, Άγγελο Νεστορίδη, Άννα Αποστολίδου, Ελένη Λιβεριάδου, Πολύκαρπο Καρασαββίδη, Ελένη Λαφτσή.

Απευθύνει, δε, κάλεσμα, ο κ. Χουρμουζέλης, στους νεότερους συναδέλφους του, να συμμετάσχουν ενεργά, και συμπράττοντας με τους εμπειρότερους να υπηρετήσουν εποικοδομητικά τον κλάδο, αρκεί να έχουν “διάθεση, ιδέες και σχέση με το αντικείμενο, τριβή, για να ξέρουν και τα προβλήματα”.

Ο ίδιος, τέλος, δηλώνει οτι όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και την επόμενη μέρα θα είναι αρωγός και του νέου διοικητικού συμβουλίου.