Στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα είναι αφιερωμένο ένα ακόμη χορευτικό διήμερο που διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος Alma Libre, με το οποίο και ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του. 

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 21:30, στο κέντρο εκδηλώσεων Diamond, με τον Dj Jimmy Latino στις μουσικές επιλογές, έχει προετοιμαστεί μια βραδιά διασκέδασης σε ρυθμούς Salsa και Kizomba-Bachata. Κατά τη διάρκεια του πάρτι τα μέλη του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορογραφίες τις οποίες επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι Salsa, Bozhidar Gugushev (Teo) και Κατερίνα Εμμανουηλίδου, και Kizomba-Bachata, Κατερίνα Μαλούση και Μαρίνος Καραφωτίου. Επίσης θα παρευρίσκονται οι σύλλογοι BAILA CONMIGO, Εργαστήρι Λάτιν Φεξ και KavaLatino, που με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν τις δικές τους χορογραφίες.
  • Αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 21:00, στη Σκακιέρα της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, με τον Dj Γιώργο Ρακιντζή στις μουσικές επιλογές, δια ζώσης γνωριμία με το αργεντίνικο Τάνγκο και φυσικά πολύς χορός στους ρυθμούς του!