Αποζημιώσεις όπως του “Ιανού” ζητά για το Μαυρομμάτι από το Μ. Βορίδη ο Γ. Γκαράνης

Αποζημιώσεις όπως του "Ιανού" ζητά για το Μαυρομμάτι από το Μ. Βορίδη ο Γ. Γκαράνης.
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ (1)

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με την οποία του μεταφέρει το αίτημα να ενταχθούν οι πληγέντες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου του Δήμου Κομοτηνής στις ευεργετικές διατάξεις του ν. 4728/2020.

Αποζημιώσεις όπως του "Ιανού" ζητά για το Μαυρομμάτι από το Μ. Βορίδη ο Γ. ΓκαράνηςΕιδικότερα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών να υιοθετηθεί και να τεθεί σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πακέτο μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, στήριξης της αποκατάστασης και επιστροφής στην κανονικότητα της τοπικής κοινωνίας, παρόμοιο με αυτό των διατάξεων του ν. 4728/2020, μέσω του οποίου θεσπίστηκαν επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

Αποζημιώσεις όπως του "Ιανού" ζητά για το Μαυρομμάτι από το Μ. Βορίδη ο Γ. ΓκαράνηςΜε τον νόμο αυτό λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση των πληγέντων από τον μεσογειακό κυκλώνα, όπως η χορήγηση σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη του συνόλου των ζημιών που υπέστησαν οι οικοσκευές, η αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι τις 30/9/2021, καθώς και η δυνατότητα αναστολής συμβάσεων εργασίας μέρους ή όλων των εργαζομένων των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών τους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood