Μετά την ανακοίνωση των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και την ευδόκιμη αποστράτευσή του από το Σώμα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, σε ανοιχτή αποχαιρετιστήρια επιστολή του αναφέρει:

“Κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα.

Έφτασα ως εδώ έχοντας συνοδοιπόρους όλους τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα και το φιλότιμό τους, και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι΄αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές περιβάλλον της Χώρας μας.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, και τη συμπαράστασή τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την κατανόηση και τη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση

Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ

Αντιστράτηγος ε.ο.θ.”.