Πριν από μόλις τέσσερα χρόνια αποτελούσε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Σήμερα είναι το πρόσωπο των ημερών στην πανελλαδική ποδοσφαιρική ειδησεογραφία μετά από το ονειρικό ντεμπούτο του στη Super League υπερασπιζόμενος την εστία του Άρη στον οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Αύγουστο.

Για τον μόλις 19 ετών Απόστολο Τσιλιγγίρη φυσικά ο λόγος, και για τον οποίο η Ακαδημία Κομοτηνής του ΠΑΟΚ, εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

7b82a9b9 tsiliggiris paok komotinis“Ως Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι και θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ποδοσφαιριστή Τσιλιγγίρη Απόστολο για την πρόοδό του και τη συμμετοχή του σε αγώνα της Super League με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Απόστολος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας τη σεζόν 2015-2016 και συνεισέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Πρόκειται για ένα παιδί που διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητά του, χαρακτηριστικά τα οποία προέρχονται φυσικά από την οικογένειά του, παίζοντας τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι, και επίσης της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

b0518bb2 tsiliggiris paok komotinis 4Θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του, με υγεία και δημιουργικότητα, και ότι θα είμαστε δίπλα του, θα τον παρακολουθούμε και θα τον καμαρώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού που θα διανύσει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι κόποι του και η εργατικότητά του θα ανταμειφθούν”.