Απόστολος Ιωάννου: “Ντροπή και ανηθικότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής”

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών" στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών, περνά στην αντεπίθεση, μετά την προπαγανδιστική λάσπη που εκτόξευσε ο Ντίνος Χαριτόπουλος προσπαθώντας μέσα στον πανικό του να εκμεταλλευτεί τις καταστροφικές πυρκαγιές, για τις οποίες πάντως ο ίδιος ως δήμαρχος φέρει ευθύνες.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου:
“Ντροπή και ανηθικότητα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.
Ενορχηστρωμένη επίθεση δέχεται η παράταξή μου και εγώ προσωπικά με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν πλήξει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον Δήμο μας.
Προσπαθούν να μας προσάψουν με συνεχόμενες αναρτήσεις υποψηφίων τους και υποστηρικτών τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με διασπορά ψευδών και κατευθυνόμενων ειδήσεων αλλά και με καθοδηγούμενα άρθρα διαφόρων δημοσιογράφων κύκλων, ότι εγώ προσωπικά αλλά και η παράταξή μου ήμασταν απόντες από τις δύσκολες δοκιμασίες που πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν οι συμπολίτες μας.
Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας είναι να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν μια ανάρτηση υποψήφιου μας στην οποία υπάρχει φωτογραφία με τη συμμετοχή μας σε γαμήλια δεξίωση οικογένειας ατόμου που πρόσφερε τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση και ήταν αυτονόητη υποχρέωσή μας αλλά και τιμή μας που προσκληθήκαμε και βεβαίως παραβρεθήκαμε.
Στην ουσία, όμως, όλοι γνωρίζουν για την παρουσία μας, είτε την προσωπική μου είτε των υποψηφίων μας, και την έμπρακτη προσφορά μας, σε όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν.
Για όλα αυτά όμως, καθώς και για την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που δημιουργείται εις βάρος μας, αλλά και για τις ευθύνες που βαραίνουν την Δημοτική Αρχή, θα επανέλθουμε σύντομα όταν πλέον θα εξαλειφθεί ο κίνδυνος των πυρκαγιών για τον Δήμο μας.
Το συμπέρασμα είναι ότι η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαρωνείας Σαπων βρίσκεται πλέον ξεκάθαρα σε εκλογικό αδιέξοδο διαβλέποντας την επερχόμενη εκλογική της ήττα, που αναγκάζεται να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τις πυρκαγιές για προσωπικό εκλογικό της όφελος, βέβαια ανεπιτυχώς.
Λοιπόν, κύριοι, της Δημοτικής Αρχής, μη σας πιάνει πανικός και εκτίθεστε με αυτόν τον τρόπο, να σας ενημερώσω ότι πλέον το ποτάμι πίσω δεν γύρνα”.
Απόστολος Ιωάννου: "Ντροπή και ανηθικότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood