Απόστολος Ιωάννου: “Δίπλα και μαζί με τους πολίτες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αδικίες”

Κατατέθηκε ο συνδυασμός της "Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών" που έρχεται να βάλει τέλος στην τελευταία απογοητευτική τετραετία.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Κατατέθηκε χθες 31 Αυγούστου ο ολοκληρωμένος συνδυασμός της “Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών” του Απόστολου Ιωάννου για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, περιλαμβάνοντας 170 υποψηφίους και υποψήφιες με αγάπη για τον τόπο τους και όρεξη να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους πριν και μετά τις εκλογές.

“Πρόκειται για έναν συνδυασμό νίκης και δημιουργίας. Γνώσης για τα πραγματικά προβλήματα και τις προκλήσεις της περιοχής μας. Ικανότητας να επιτευχθούν λύσεις ουσιαστικές, με στόχο την ανάπτυξη, την ευημερία και την ποιότητα ζωής που μας αξίζει”, δηλώνει ο Απόστολος Ιωάννου και προσθέτει: “Είναι ο συνδυασμός που θα βάλει επιτέλους τέλος στην τελευταία απογοητευτική τετραετία η οποία αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των αναγκών και των προσδοκιών των κατοίκων του Δήμου”.

Καταλήγοντας ο κ. Ιωάννου σημειώνει:

“Με αίσθημα ευθύνης η παράταξή μας, “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, καλεί όλους τους δημότες να ακούσουν το πρόγραμμά της και να εμπιστευτούν τη δέσμευση όλων μας, των υποψηφίων και εμού προσωπικά, για μια δυναμική επανεκκίνηση στον παραμελημένο Δήμο Μαρωνείας Σαπών. Με ελπίδα. Με όραμα. Με συνέπεια. Με γνώση. Με αποφασιστικότητα. Δίπλα και μαζί με τους πολίτες. Χωρίς διαχωρισμούς. Χωρίς αδικίες. Με το βλέμμα στραμμένο στις ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι στις μεγαλοστομίες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood