Απόστολος Ιωάννου: “ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σαπών – Ανακριβές το ρεπορτάζ της ΕΡΤ”

Ανακριβές ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην ΕΡΤ3 και στο οποίο αναφέρθηκε οτι το Κέντρο Υγείας Σαπών διαθέτει ασθενοφόρο αλλά όχι οδηγό, καταγγέλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου.
Screenshot_318

“Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει ασθενοφόρο”, τονίζει ο κ. Ιωάννου, εκθέτοντας τη δημόσια τηλεόραση που μετέδωσε λάθος πληροφόρηση σε πανελλαδική εμβέλεια όπως τονίζει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Αποστόλου έχει ως εξής: 

“Με αφορμή ανακριβές ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 των 18:15 την Παρασκευή 3/2/2023 με τίτλο “ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΟΣ”, θα θέλαμε να παρέμβουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η κ. Ειρήνη Τσακίρη ανέφερε επί λέξει ότι “Υπάρχει όχημα, υπάρχει  ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σαπών, ωστόσο δεν υπάρχουν οδηγοί προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς… Είναι ένα θέμα που όπως λένε οι πολίτες και ο Δήμαρχος κ. Χαριτόπουλος, θα πρέπει να λυθεί άμεσα”.

Ποια είναι η αλήθεια; Αυτή τη στιγμή ασθενοφόρο ΔΕΝ υπάρχει στο Κ.Υ. Σαπών, ενώ υπάρχει ένας οδηγός-πλήρωμα ασθενοφόρου από τον Ιανουάριο του 2020. Το ασθενοφόρο υπήρξε για περίπου έξι μήνες από το καλοκαίρι του 2020 έως τους πρώτους μήνες του 2021 και κατόπιν επιστράφηκε στο ΕΚΑΒ. Ναι, ο ένας οδηγός δεν είναι αρκετός για να καλυφθεί το Κ.Υ. όλο το 24ωρο. Δυστυχώς όμως αυτό δεν αναιρεί τη λάθος πληροφόρηση που μεταδόθηκε πανελλαδικά από τη δημόσια τηλεόραση. Προς τούτο επικοινωνήσαμε με την κ. Τσακίρη, την ενημερώσαμε για το τι ισχύει, και υποσχέθηκε ότι θα έρθει στο Κ.Υ. Σαπών τη Δευτέρα 6/2/2023 προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει ασθενοφόρο ή όχι. Δυστυχώς όμως η κ. Τσακίρη δεν εμφανίστηκε.

Επιπλέον χαιρετίζουμε τον αγώνα του Δημάρχου κ. Χαριτόπουλου προκειμένου να επανδρωθεί με οδηγούς το “κατά φαντασίαν” ασθενοφόρο του Κ.Υ. Σαπών. Μήπως αντί να ζητάει από το ΕΚΑΒ προσωπικό, που δεν υπάρχει, για ένα ασθενοφόρο που υπάρχει στη φαντασία τη δική του και της κ. Τσακίρη, θα μπορούσε να στείλει για εκπαίδευση μερικούς συμβασιούχους δημοτικούς υπάλληλους ούτως ώστε να είναι ικανοί να χειριστούν το ασθενοφόρο όταν και αν επανέλθει; Ο Δήμος δεν μπορεί μόνο να ζητάει, αλλά χρειάζεται και να συνδράμει στη πράξη!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood